Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

evet ben küçülttüm canım...umarım güzel bi tatil olur :)

playstation mı?
ne biliiim ütü, düdüklü tencere istedim desen anlayacağım parayı boşa harcamak istemediğini de, sen gidip ps3 istemişsin :))
bence çeyizden eksik olan bişilerden iste....

Mutlu,huzurlu ve sağlık dolu nice yıllara tatlım :KK16::nazar::KK19:
Eksiklerinizi sen daha iyi bilirsin canım, ona göre söyle birşeyler .

saollll canım benimm hepimize sağlıklı mutlu günler:13::KK19:

:KK1::KK1:biz 8 senedir birlikteyiz cnm çoğunu hallettik bi büyüklerimiz kaldı beyaz eşya ve mobilya beyaz eşyada ağır olur yazık çocuğa:KK1::KK1:ps3 deil kızz 2 al dedim:KK9:
peki şu olurmu sandalyeye falan takılan bi masaj aleti var süper ama boyundan totoya kadar yapıyor hem bel ağrım var hemde spordan sonra güzel olur hemen hemen aynı para zaten,,onu ilerde kullanamammıkiii:44:
bide kaynanam falan herşeye karışıyor bunu nie aldın falan derse sinir olurum oda bi faktör:KK1::KK1:

Son düzenleme:
Sahiden mi :KK56: baya küçültmüşsün canım ya :26:gerçi kişinin omuz yapısına göre ,vucuduna göre değişiyor .Benimkiler büyüsün diye yapmadığım şey kalmadı :KK1: ısırgan çayları ,küç ler ,rezeneler ....ama bana mısın demiyor .
Tanrım herkese istediği gögüsü,vucudu nasip etsin :KK56:

aynenn canım ben gittim salak gibi 600 liraya krem aldım 5sene önce yağ masaj denedim hepsi fıssss:KK50::KK50:
ben bayramdan sonra sevdiceğimi kandırıp silikon taktıracam,gerçi kandırdımda o günü görmedende emin olamıyorum:KK9::KK9:

:KK1::KK1:biz 8 senedir birlikteyiz cnm çoğunu hallettik bi büyüklerimiz kaldı beyaz eşya ve mobilya beyaz eşyada ağır olur yazık çocuğa:KK1::KK1:ps3 deil kızz 2 al dedim:KK9:
peki şu olurmu sandalyeye falan takılan bi masaj aleti var süper ama boyundan totoya kadar yapıyor hem bel ağrım var hemde spordan sonra güzel olur hemen hemen aynı para zaten,,onu ilerde kullanamammıkiii:44:
bide kaynanam falan herşeye karışıyor bunu nie aldın falan derse sinir olurum oda bi faktör:KK1::KK1:

Canım sevdiklerinle birlikte sağlıklı,mutluluk ve huzur dolu nice senelere,doğum günün kutlu olsun.
Daha gerekli bir şeye ihtiyacın varsa onu iste mesela kondüsyon bisikleti:KK1::KK9:

Kızlar size Jullianın köpeğinin resmini paylaşıyorum.Jili facebookunda paylaşmış:)Köpeği bile sportif kadının:)

$319384_10151026742822421_722030804_n.jpg

:KK1:

Son düzenleme:
aynenn canım ben gittim salak gibi 600 liraya krem aldım 5sene önce yağ masaj denedim hepsi fıssss:KK50::KK50:
ben bayramdan sonra sevdiceğimi kandırıp silikon taktıracam,gerçi kandırdımda o günü görmedende emin olamıyorum:KK9::KK9:
tamam işte, silikonu o ödesin...nerden baksan 5-6 bin lira :KK66:
hem k.validenin de ruhu duymaz haa haaa

Kızlar size Jullianın köpeğinin resmini paylaşıyorum.Jili facebookunda paylaşmış:)

Eki Görüntüle 468811

:KK1:

çok tatlı ya...jillianın izinden gidiyor belli :)

KIZLARRR 10 PUANLIK SORUM GELİYORRR:KK1::KK1::KK1:
bugün benim doğumgünüm:21: nişanlım bana alacak hediye bulamamış saolsun çok yaratıcı ne istiyosun söle dedi:KK9::KK9:
siz olsanız ne isterdiniz ben playstation istedim:KK1::KK1:YA aslında ben hem şimdi hem evimizde kullanacağımız bişey olsun istedimde aklıma bi bu geldi:44::44:
sizce başka ne olabilir malum evlenecez paramızı boşa harcamayalım diyorum:KK30:

Canım iyiki doğdun.Daha nice yıllara.....bu benden sana doğum günü hediyesi..:KK71: buradan sadece bu kadar yapabiliyorum... bugün benim babamında doğumgünü..akşama annemlere gitmeliyim...hediyeye gelince,ne istiyorsun söyle dediği için hiçbir şey isteme..benim eşim aynı şeyi yapıyor bazen..ben kızıyorum o zaman hediye olmuyor sipariş oluyor canım..boşver önemli olan birlikte mutlu olman.bence ona de ki " bir gün bana bir şey almak istersen alırsın,ama bunun ne olduğunu ben söylememeliyim" bak karışmazdım ama sordun diye söyledim...

İyiki doğdun, iyi ki varsın,iyi ki zayıflamak istedin burada tanıştık..

600 tl krem mi :KK53: naptın kuzum sen .
Erkekler çok karşılar bu silikon olayına :44: umarım ikna edebilirsin tatlım .
Ne kadar güzel canım ya ,tanrım hiç ayırmaz inş .:nazar:
benimde 8 senelik bir ilişkim vardı :KK50: umarım sonun benimkine benzemez.

$17299272.jpg $D20121244.jpg
TÜRKİYE’nin ’ikoncan’ı Eda Taşpınar, bu sefer de giydiği bikiniyle değil, karın kaslarıyla gündeme geldi.Kendi tasarladığı beyaz seksi bir bikini ile sevgilisi sörfçü Bora Kozanoğlu’nun antrenmanlarını seyreden Eda Taşpınar, kusursuz vücut hatlarıyla yine tüm dikkatleri üzerine topladı.
Boş zamanlarında sürekli spor yapıp yüzen Taşpınar’ın baklavaya dönen karın kasları görenleri kıskandırdı.
Bu haberi gördüm hemen paylaşayım dedim düzenli sporla:KK66: bizimde niye olmasın:124::122:.Bizim neyimiz eksik cnm hadi durmak yok:KK20: o zaman tembellik edene ceza var :KK4:

Canım sevdiklerinle birlikte sağlıklı,mutluluk ve huzur dolu nice senelere,doğum günün kutlu olsun.
Daha gerekli bir şeye ihtiyacın varsa onu iste mesela kondüsyon bisikleti:KK1::KK9:

var canım oda o eliptik düşündüm ama bulamadım?

Canım iyiki doğdun.Daha nice yıllara.....bu benden sana doğum günü hediyesi..:KK71: buradan sadece bu kadar yapabiliyorum... bugün benim babamında doğumgünü..akşama annemlere gitmeliyim...hediyeye gelince,ne istiyorsun söyle dediği için hiçbir şey isteme..benim eşim aynı şeyi yapıyor bazen..ben kızıyorum o zaman hediye olmuyor sipariş oluyor canım..boşver önemli olan birlikte mutlu olman.bence ona de ki " bir gün bana bir şey almak istersen alırsın,ama bunun ne olduğunu ben söylememeliyim" bak karışmazdım ama sordun diye söyledim...

çook haklısın canım aslında öle yapmak lazımda işte ben salağım sanırım biraz kıyamıyorum:KK1:

İyiki doğdun, iyi ki varsın,iyi ki zayıflamak istedin burada tanıştık..

600 tl krem mi :KK53: naptın kuzum sen .
Erkekler çok karşılar bu silikon olayına :44: umarım ikna edebilirsin tatlım .
Ne kadar güzel canım ya ,tanrım hiç ayırmaz inş .:nazar:
benimde 8 senelik bir ilişkim vardı :KK50: umarım sonun benimkine benzemez.

saol cnm tşkk inşallahh,,darısı ,isteyen herkeze olurrr umarımm:21:

Bizim ekuriden kimler fot ekleyecek :KK56: sabırsızlıkla bekliyorum yeni fot.ları .

tuannan; yoğurtcu kız doğum günün kutlu olsun..Nice sağlıklı ve mutlu yaşlara inşallahh..:119::119:

ben level 2 den çok sıkıldım..zaten sevmemiştimde bugün 10 günü yapacaktım vazgeçtim level 3 e başlıyacağım..:KK8:

Oyuntu oluşması için ,her gün 5-10 dk twist yapabiliriz:KK16:

ben 1 haftadır sıkı yürüüyş ve 500 mekikle bel oytumu oluşturdum
1 hafta önceye göre çok degişim var twistte yapıyorum ama belimii incittim sanırım agrıdıgı için
biraz ara verdim.
ev spor salonuna döndü

bisiklet,stepper,twistt,plates topu büyük-küçük,plates lastigi,mekik aleti,ve dambıll:KK52::KK52::KK52::KK52:

ben 1 haftadır sıkı yürüüyş ve 500 mekikle bel oytumu oluşturdum
1 hafta önceye göre çok degişim var twistte yapıyorum ama belimii incittim sanırım agrıdıgı için
biraz ara verdim.
ev spor salonuna döndü

bisiklet,stepper,twistt,plates topu büyük-küçük,plates lastigi,mekik aleti,ve dambıll:KK52::KK52::KK52::KK52:
500 mekiği bir anda yapımıyorsun değil mi :KK1: sabah ve akşam toplam 500 mekik mi :KK56:
Sorma ya ,hepimizin evi küçük bir spor salonu gibi oldu :KK1:.

tuannan; yoğurtcu kız doğum günün kutlu olsun..Nice sağlıklı ve mutlu yaşlara inşallahh..:119::119:

ben level 2 den çok sıkıldım..zaten sevmemiştimde bugün 10 günü yapacaktım vazgeçtim level 3 e başlıyacağım..:KK8:

Nasıl yani canım level 2 tamamlamadan mı 3 geçiyorsun :KK45:

1/9 tamamdır.bir de yanına slim 6 pack yaptım.

dün başladım slim 6 pack yapmaya karın kasları için ideal olduğunu düşünüyorum ...

yarın 1/10 yapınca level 1 le vedalaşırım...pazar günü mola vermeyi düşünüyorum.pazartesi level 2 ye geçerim.

500 mekiği bir anda yapımıyorsun değil mi :KK1: sabah ve akşam toplam 500 mekik mi :KK56:
Sorma ya ,hepimizin evi küçük bir spor salonu gibi oldu :KK1:.

Nasıl yani canım level 2 tamamlamadan mı 3 geçiyorsun :KK45:

aynen öyle..:KK53: zaten bugün level 2 nin son gününü yapacaktım..level 2 de 9 güncük olsun..sıkıldım valla..

ya iki gündür sanki benim göbeğim büüyüdü:KK5::KK5::KK5:

ya alıştım bana öyle geliyor ya yanlar daraldı olan göbek ortada toplandı..

en kötüsü gerçekten göbekte yapmış olabilirm..:26:

X