- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.621
Dikkat ediyorum cnm 1.5 ayım geçti normalde 1 ay sonunda ağır olmamak kaydıyla başlanıyo spora ben spor yaparken sporcu sütyenimide kullanıyorum fazla göğüsleri zorlamadan alt kısımları çalıştırıyorum sadece.Doktorada sormadım ama genel olarak okuduklarım böyle.lioncum aman dikkat et ,sakın kendini zorlama .Doktorunuda danıştın mı :44:bu egzersiz çok hoplamalı zıplamalı ya ,istersen bir sor .
lion, o hareketleri yaparken jillian'ın dediği bişi var...ve çok önemliCnm sağol bilgilendirdiğin için bundan sonra ekleyecem artık birde göğüslerden ameliyat oldum hopladıkça göğüslerde hopluyo bir zararı olmasın ondanda korktuğum için de yapmıyorum.Dikkatli yaparım artık bende.
değilim an itibariyle level 1/5 yapıcam ama yarın oruçlu olucam akşam yapıcam büyük ihtimal.
bu arada dün xl lardan kurtulduğumu iyice gördüm pazardan L beden bi pantolon aldımki bilirsiniz pazar L bedeni neredeyse M beden gibi oluyor kalıplar hep küçük oluyor ve pantolona girdiğimde çok sevindim kilo olarak hala aynıyım acilen bi tiroit muayenesi olmam lazım doktor tahlil yapmıştı normal çıktı ama elle muayenede bi süre sonra tekrar gel demişti gidemedim acep hipotiroidi falanmı var bende gram oynatamıyorum kiloyu ya
6w6p level 1/5 bitmiş bulunmakta
dediğin gibi ogltkn bugün bende daha kolay yaptım darısı diğer günlerin başına
bu arada o pislik jill karnına vuruyor ya tekme yumruk girişesim geliyo kadına
selammmm
kızlar ben dün 6 dk yaptım bugün bacakalarımın acısından geberiyorum hamladılar ne yapcam yaw kalkamıyorum yerimden
spora alışık oldugum hald eböle oldu
Bende öyle yapmayı düşünüyorum iftar sonrası.Cnm sen Sivaslı mısın benim çok yakın kankam da Sivas Kangallı daha geçen haziran sonunda gitti memlekete üşüdük resmen soğuktu dedi.Ben gedimmmm Sivas ta hava çok sıcak ya iftardan sonra yapmayı düşünüyorum yapanlar var mı aranızda
Ben gedimmmm Sivas ta hava çok sıcak ya iftardan sonra yapmayı düşünüyorum yapanlar var mı aranızda
Tamam şekerim dediğin gibi iki tane takarım.Bu arada sanada geçmiş olsun cnm sen küçültme yaptırdın heralde şimdi nasılsın iyileştinmi.lion, o hareketleri yaparken jillian'ın dediği bişi var...ve çok önemli
"birebir bizimle aynı hızda yapamayabilirsiniz ama durmanızı istemiyorum, kalp atışınız yavaşlamaması gerekir, elinizden gelenin en iyisin yapın" diyor...aklında olsun. cicişlerin için de iki tane sütyen üst üste takabilirsin...ben de cicişleri yaptırdım, sporun sarkmaya sebeh olmaması için ben öyle yapıyorum :)
hadi yap bakalım..akşam ben çook geç saatte yapmak zorunda kalınca, hiçççç söylenemeden, biran önce bitirip de duşa giriyim diye hızlı hızlı yaptım...yorgunluk minimumdaydı. insan psikolojisi ne tuhaf ya, bi gün ölüyorum derken, birgün anlamadan yapıyorsun...beyinde iş bitiyor demek ki(allahım ne zeküüüyüm haa haa)
kayraaaa, bugün son günüm benim..
bi 15 gün nete giremicemm...hadi yükle fotoları da görüp gidiim barims
Bende öyle yapmayı düşünüyorum iftar sonrası.Cnm sen Sivaslı mısın benim çok yakın kankam da Sivas Kangallı daha geçen haziran sonunda gitti memlekete üşüdük resmen soğuktu dedi.
oruçken yapılmamalı bence bu sıcak günlerde hatta enerji tasarrufu yapılmalı,kaç saat aç susuz kalıyoruz.Ben sabahları yapıyordum çok iyi oluyordu ama ramazanda yatsıdan sonra yapmayı düşünüyorum inş.
KIZLARRR 10 PUANLIK SORUM GELİYORRR
bugün benim doğumgünümnişanlım bana alacak hediye bulamamış saolsun çok yaratıcı ne istiyosun söle dedi
siz olsanız ne isterdiniz ben playstation istedimYA aslında ben hem şimdi hem evimizde kullanacağımız bişey olsun istedimde aklıma bi bu geldi:44::44:
sizce başka ne olabilir malum evlenecez paramızı boşa harcamayalım diyorum
evet ben küçülttüm canım...umarım güzel bi tatil olur :)Tamam şekerim dediğin gibi iki tane takarım.Bu arada sanada geçmiş olsun cnm sen küçültme yaptırdın heralde şimdi nasılsın iyileştinmi.
Çok zeküsün çok 15 gün napıcaz buralarda sensiz kim motive edecek bizi.hadi sana iyi tatiller cnm
playstation mı?KIZLARRR 10 PUANLIK SORUM GELİYORRR
bugün benim doğumgünümnişanlım bana alacak hediye bulamamış saolsun çok yaratıcı ne istiyosun söle dedi
siz olsanız ne isterdiniz ben playstation istedimYA aslında ben hem şimdi hem evimizde kullanacağımız bişey olsun istedimde aklıma bi bu geldi:44::44:
sizce başka ne olabilir malum evlenecez paramızı boşa harcamayalım diyorum
ogltkn 15 gün yok musunŞimdiden iyi tatiller sana canım .
Kızlar ya benimde gögüs estetiğine ihtiyaçım var meme ucundan 89 cmçok küçükler umarım spor daha da küçültmez .
Aranızda izmirli var mı bakayımmmmmmm
benim küçültüldü ve 89cm...bu bile bazen büyük geliyor...daha büyüğünü napçan boşver...eminim böyle çok güzelsindir
hem ilerde emzirme doğum işlerine girince emin ol büyüyeceklerdir (en azından benim öyle olmuştu)