- 22 Ocak 2009
- 264
- 3
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.601
şimdi sen beğen yapınca bi daha baktım fotoğrafa da vay dedim kendime..hakikaten inanılmaz bi değişim oldu..karnımla çok ama çok mutluyum.....simdi 6w6p yapıyorum..onu bitirince umarım kaslı bi karın fotosu koyabilirim
ebrunun dediği gibi ilk 4 gün süründürüyor, ama sonra bişi kalmıyor...bugün yarın sık dişini
Ancak iftar sonrası bir 30-40 dk ayırabiliriz ben Allah kabul etsin oruçluyum bugün çok fazla hoplamazsın sende ben Jillianın ip atladığı hareketleri yapmıyorum mesela es geçiyorum o kısımları zaten sevmiyorum o hareketleri her tarafımda sallanıyo öyle yaptıkça.Benimle beraber yağlarımda ip atlıyolar sanki.
cnm ben sabah 6 da yürümeye gidiyorum giderken lahana yagı sıkıp sarıyorum streçle
eve geliyorum akşama dogru çıkartıyorum duş alıyorum gün içinde kalsa daha iyi olur
500 mekigi 2 sette çekiyorum ama mekik aletiyle 200 -300 çektim ama en iyi sonucu 500 de aldım
64 lere kadar inmişken 5 kilo aldım 1 ayda piskolojim bozulmuştu tayt elbise giyinmiyordum
şimdi yeniden giyinmeye başladım:)
lahana yağı ilk kez duydum onuda yarın alayım o zman,bide çay var alacağım pazartesi sistemli bi şekilde sıfırdan başlicam çünkü
bendede mekik aleti var aldım hiç yapmadım işe yaramadığını hissediyorum çünkü hiç bi his yok yaparken :44:
ama yinede dediğin gibi 500 tane yapayım bende belkide ben hissetmiyorum ama fark oluyordur,ben bu yağı spor sırasında sürsem yatarjkende kalsa sabah çıkarsam streçide olmazmı cnm?
bende sanki eve geç kalmışımda anneme haber vermemişim gibi hissediyorum kendimi yazmadığımdabu saatte yapabildım ancak. Üstüne üşenmedim, foruma girdim size yazıyorum. Sorumluluk böyle bisi:)
canım nette neyin kaç kalori olduğunu gösterir diyet siteleri var...ben yediğimi ve miktarını google'da aratıp hangi sitede bulursam o siteye bakıyorum..hatta k.k'da böyle bir topik bile var....kalori hesabına göre diyet yapıyorlar, oraya da bakabilirsin.Canım geçmişe bakarken bunu gördüm .Yediklerimizin kaç kalori olduğunu nasıl öğrenebiliriz ,yani nasıl hesaplabiliriz :26:
bu arada ramazan geldi ben daha oruç tutmaya baslayamadım ama (malum gün) oruçken nasıl yapmayı düşünüyosunuz akşam yapsam diyorum ama alttaki komşuları rahatsız ederim diye çekiniyorum
kaçıncı sayfada? baştan sona okumuştum ama unuttum:26:
oooo kim gelmiş :) bence de oruçluyken yapmamak lazım...bu sıcaklarda su içememek varken üstüne bi de öyle terleyip vücudun su ihtiyacını arttırmanın gereği yok. iftardan 1,5-2 saat sonra yapılabilir.bence de oruçlu oruçlu zorlamaya gerek yok kızlar....
Allah kabul etsin arkadaşlar .Ben ilaç kullandığım için tutamıyorum .:26:
Kızlar bence bu Jillian ilk önce kol ve popişe etki ediyor ne dersiniz :44:
canım nette neyin kaç kalori olduğunu gösterir diyet siteleri var...ben yediğimi ve miktarını google'da aratıp hangi sitede bulursam o siteye bakıyorum..hatta k.k'da böyle bir topik bile var....kalori hesabına göre diyet yapıyorlar, oraya da bakabilirsin.
ben hep gece yaptım...11-12 civarı hemde....mayıs sonundan beri hemen hemen hergece...kapıyı çalan yok henüz :))
direkt linki kopyalıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...chaels-30-day-shred-egzersiz-programi-98.html
oooo kim gelmiş :) bence de oruçluyken yapmamak lazım...bu sıcaklarda su içememek varken üstüne bi de öyle terleyip vücudun su ihtiyacını arttırmanın gereği yok. iftardan 1,5-2 saat sonra yapılabilir.
benim göbeğe etti
kardiyosu bol olduğu için, sanırım yağlı bölgelerden başlıyor eritmeye..kimin yağı nerde çoksa orası gidiyor olabilir.
Ancak iftar sonrası bir 30-40 dk ayırabiliriz ben Allah kabul etsin oruçluyum bugün çok fazla hoplamazsın sende ben Jillianın ip atladığı hareketleri yapmıyorum mesela es geçiyorum o kısımları zaten sevmiyorum o hareketleri her tarafımda sallanıyo öyle yaptıkça.Benimle beraber yağlarımda ip atlıyolar sanki.
direkt linki kopyalıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...chaels-30-day-shred-egzersiz-programi-98.html
bugün 14.günüm..level 2'de 4.günümü birazdan tamamlayacağım..
kendi fotoğrafım beni bile motive etti :))
yılmak yok yola devam:92:
canım nette neyin kaç kalori olduğunu gösterir diyet siteleri var...ben yediğimi ve miktarını google'da aratıp hangi sitede bulursam o siteye bakıyorum..hatta k.k'da böyle bir topik bile var....kalori hesabına göre diyet yapıyorlar, oraya da bakabilirsin.
benim göbeğe etti
kardiyosu bol olduğu için, sanırım yağlı bölgelerden başlıyor eritmeye..kimin yağı nerde çoksa orası gidiyor olabilir.
son fotodan çok az daha inik bir karnım var...2 hafta önce başlamama rağmen, istikrarla 6w6p yapamadım...haftada 4-5 gün yapabildim, ama yememe, içmeme dikkat etmeye devam ettim. bakalım 6w6p sonunda ne olacak..mersi..evet görünce hatırladım resmii..
valla müthiş müthiş....
gerçekten 14 günde inanılmaz bir değişim yaşamaışssın..şimdi durum nedir?
evet görünmüyor,Sağol canım kk daki topiği gördümbirazdan oraya ışınlanacagım .
Ayyyyyyyy ben senin fotyu gormemiştim .manyak bir değişim yaşamışsın .Alıntıladım herkes tekrardan görsün diye (fot alıntılayınca görünmüyor galiba )
Vaaaavvv cnm resim harika fazlasıyla fark belli oluyo.Sonraki gelişmeleride merak ediyorum cnm bende merak saldım karına fitness modellerindeki kaslardan baklavalardan istiyorum bende
Kadın acayip değişim yaşamış fitnes modeli olmuş birde 2 çocuk annesiyken bizim modellikle felan işimiz yokta kadını örnek aldım kendime.Çok sexi bide ya böyle karnım olsun ince bacaklarım olsun
Böylede popom olsun bende olurum fitness modeli
Cnm sağol bilgilendirdiğin için bundan sonra ekleyecem artık birde göğüslerden ameliyat oldum hopladıkça göğüslerde hopluyo bir zararı olmasın ondanda korktuğum için de yapmıyorum.Dikkatli yaparım artık bende.lioncum o yapmadığın hareketler kardiyo hareketleri kalp atışını hızlandırır yağ yakımı sağlar.. onlar olmadan olmaz canım.olsada az etkisi olur....iftardan sonra yapmslı ama tam yapmalı.. hem bol su icmiş oluruz..
KARDİYO NEDİR
Yağ yakmak için yüksek kalp atış hızında, yavaş tempoda ve sürekli olarak yapılan egzersize kardiyovasküler ya da kısaltılmış olarak kardiyo denir. 30 dakika boyunca durmaksızın yapılan koşu, bisiklet, yüzme ve kürek en popüler kardiyo egzersizlerdir.
Fitness salonlarında kardiyovasküler türdeki egzersizleri kısa sürelerde yapan kişilere sık rastlanır, oysaki bu tür kısa süreliğine yapılan bir egzersiz ısınma dışında pek bir sonuç getirmez. Kardiyovasküler bir çalışmanın istenen hedefe (yağ yakmak gibi) ulaşmada etkisi olması 15 dakikadan az olmamak kaydıyla ve mümkünse 25 35 dakika süreyle yapılması gerekir.
ALINTIDIR
Cnm sağol bilgilendirdiğin için bundan sonra ekleyecem artık birde göğüslerden ameliyat oldum hopladıkça göğüslerde hopluyo bir zararı olmasın ondanda korktuğum için de yapmıyorum.Dikkatli yaparım artık bende.
pişşşt movenius, oruçlumusun?
Ne güzel ifade etmişsin sonuna kadar katılıyorum sana bunun benzerini yaşayanlardan biride benim çünkü.Boşu boşuna verdiğim paralara acıyorum ben onlarla uğraşacağıma sporla uğraşsaydım şimdiye bir arpa boyu yol katetmiştim.Titreşimli kemer 165 tlye aldım evde kullanmadan duruyo ilk zamanlar hevesle kullandım ama bir fark göremedim.O kadar mide bulandıracak çaylar haplar pahalı bide bayağı uğraştım.Şimdi aklım başıma geldi istikrarla ve devamlı yaptığımızda istediğimiz kıyafetlere girmenin mutluluğunu yaşayacaz yada her gün sığmayan elbiselerin altında mutsuz olacaz.Ben ilham olarak evdeki yeni güzel kotumu hedef aldım onuda gözümün önüne astım kaytarmayayım tembellik üşengeçlik etmeyeyim diye.merhaba kızlar..herkesin ramazan-ı şerif-i hayırlı olsun....9 gün geçikmeyle bugün regl oldum.Allahıma bin şükür,3. çocuk yolda diye çok korkmuştum.Acaba 9 lu hayat çayından dolayımı geçiktim.herşey her besin her hareket herkeste aynı etkiyi göstermiyor.Bugün regl olmama ragmen 1/9 seansımı yapacağım.yok artık bırakamıyorum.vücut istiyor.sırt bölgemdeki yağlar bayağı bir azaldı.bel üstü katlarım yok olmak üzere,duruşumda artık daha dik...bunların hepsini düzenli spora borçluyum.
vücuduna bir sürü bitki yağları sürmüş,streçler sarmış,en pahalı inceltme kremlerini kullanmış biri olarak size tavsiyem;şunu öğrendimki bu tür ürünler ticari amaçla piyasaya sürülmüş ürünler.vücut için önemli olan nem...özellikle bu yaz aylarında.bunuda duş sonrası bebe yağı ile en verimli şekilde vücudumuza verebiliriz.bence bu ürünlerin içeriğinden çok bizim onları sürerken yaptığımız masaj daha etkili.hergün vücudumuza düzenli masaj yaptırsak,gram selülit olmaz.
Kısacası kızlar çözüm bizde,sağlıklı beslenme,sporla herşey yoluna girer.bizim bozduğumuz vücudumuzu ancak biz düzeltebiliriz.dışardan ürünlere kanmayalım.şu bir haftada gördümkü bu tür sporları düzenli yaparsam,vücudumla barışık olacağım.evet biraz zaman alıcak ama bırakmayacağız.tabii bunu ne kadar istediğimiz de önemli.ya yarıda bırakıp önemsemeyip,alış-veriş sonraları bunalım takılacağız.ya da en beğendiğimiz elbiseyi alıp ,üzerimize yakıştırma mutluluğuyla ,yüzümüzde koca bir tebessümle,hafif bir vücutla,elimizde poşeti sallaya sallaya eve döneceğiz.
bugün çok konuştum kusura bakmayın,ben kararlıyım bunları söylerken hem sizi hem de kendimi motive etmeye çalışıyorum.