Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kaçıncı sayfada? baştan sona okumuştum ama unuttum:26:

bence de oruçlu oruçlu zorlamaya gerek yok kızlar....

Allah kabul etsin arkadaşlar .Ben ilaç kullandığım için tutamıyorum .:26:

Kızlar bence bu Jillian ilk önce kol ve popişe etki ediyor ne dersiniz :44:

bugün 6w6p level 1/5 olucak ama ben daha yarım saat önce kalkabildim nakavt durumdayım ya dün 3-4 saat pazara gitmiştik sıcak,kalabalık ve kilolarım resmen pilimi bitirmiş ya

bu arada dün yapmadım benn sporumuu:26::26:
üstünede baya bi kaçırdım,gerçi pzartesi süper bi program hazırladım kendime ona başlicam o yüzden bugünde yapamicam,,,
neyse artık 2 hafta sonra güzel resimler paylaşacam kızlar,bide dün digital tartımı da aldım,gram gram takip edecem gaza gelmek amaçlı
allahım şu mübarek günde duy sesimi bu göbekten kurtar beniii

Son düzenleme:
Canım geçmişe bakarken bunu gördüm .Yediklerimizin kaç kalori olduğunu nasıl öğrenebiliriz ,yani nasıl hesaplabiliriz :26:
canım nette neyin kaç kalori olduğunu gösterir diyet siteleri var...ben yediğimi ve miktarını google'da aratıp hangi sitede bulursam o siteye bakıyorum..hatta k.k'da böyle bir topik bile var....kalori hesabına göre diyet yapıyorlar, oraya da bakabilirsin.

bu arada ramazan geldi ben daha oruç tutmaya baslayamadım ama (malum gün) oruçken nasıl yapmayı düşünüyosunuz akşam yapsam diyorum ama alttaki komşuları rahatsız ederim diye çekiniyorum

ben hep gece yaptım...11-12 civarı hemde....mayıs sonundan beri hemen hemen hergece...kapıyı çalan yok henüz :))

kaçıncı sayfada? baştan sona okumuştum ama unuttum:26:

direkt linki kopyalıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...chaels-30-day-shred-egzersiz-programi-98.html

bence de oruçlu oruçlu zorlamaya gerek yok kızlar....
oooo kim gelmiş :) bence de oruçluyken yapmamak lazım...bu sıcaklarda su içememek varken üstüne bi de öyle terleyip vücudun su ihtiyacını arttırmanın gereği yok. iftardan 1,5-2 saat sonra yapılabilir.

Allah kabul etsin arkadaşlar .Ben ilaç kullandığım için tutamıyorum .:26:

Kızlar bence bu Jillian ilk önce kol ve popişe etki ediyor ne dersiniz :44:

benim göbeğe etti

kardiyosu bol olduğu için, sanırım yağlı bölgelerden başlıyor eritmeye..kimin yağı nerde çoksa orası gidiyor olabilir.

bende mecbur o saatlerde yapcam sanırım bakalım şikayet gelcek mi
alttaki teyzem çok sabırlı sağolsun oğlum ve kızım gün boyuncaq evin içinde at koşturuyolar nerdeyse hala bi şikayet yok:)

lioncum o yapmadığın hareketler kardiyo hareketleri kalp atışını hızlandırır yağ yakımı sağlar.. onlar olmadan olmaz canım.olsada az etkisi olur....iftardan sonra yapmslı ama tam yapmalı.. hem bol su icmiş oluruz..

KARDİYO NEDİR
Yağ yakmak için yüksek kalp atış hızında, yavaş tempoda ve sürekli olarak yapılan egzersize kardiyovasküler ya da kısaltılmış olarak kardiyo denir. 30 dakika boyunca durmaksızın yapılan koşu, bisiklet, yüzme ve kürek en popüler kardiyo egzersizlerdir.

Fitness salonlarında kardiyovasküler türdeki egzersizleri kısa sürelerde yapan kişilere sık rastlanır, oysaki bu tür kısa süreliğine yapılan bir egzersiz ısınma dışında pek bir sonuç getirmez. Kardiyovasküler bir çalışmanın istenen hedefe (yağ yakmak gibi) ulaşmada etkisi olması 15 dakikadan az olmamak kaydıyla ve mümkünse 25 – 35 dakika süreyle yapılması gerekir.

ALINTIDIR

bugün 14.günüm..level 2'de 4.günümü birazdan tamamlayacağım..
kendi fotoğrafım beni bile motive etti :))
yılmak yok yola devam:92:

Sağol canım kk daki topiği gördüm birazdan oraya ışınlanacagım .

Ayyyyyyyy ben senin fotyu gormemiştim . manyak bir değişim yaşamışsın .Alıntıladım herkes tekrardan görsün diye (fot alıntılayınca görünmüyor galiba )

Son düzenleme:
mersi..evet görünce hatırladım resmii..
valla müthiş müthiş....
gerçekten 14 günde inanılmaz bir değişim yaşamaışssın..şimdi durum nedir?
son fotodan çok az daha inik bir karnım var...2 hafta önce başlamama rağmen, istikrarla 6w6p yapamadım...haftada 4-5 gün yapabildim, ama yememe, içmeme dikkat etmeye devam ettim. bakalım 6w6p sonunda ne olacak..

evet görünmüyor,
teşekkürler dağçiçeği

pişşşt movenius, oruçlumusun?

merhaba kızlar..herkesin ramazan-ı şerif-i hayırlı olsun....9 gün geçikmeyle bugün regl oldum.Allahıma bin şükür,3. çocuk yolda diye çok korkmuştum.Acaba 9 lu hayat çayından dolayımı geçiktim.herşey her besin her hareket herkeste aynı etkiyi göstermiyor.Bugün regl olmama ragmen 1/9 seansımı yapacağım.yok artık bırakamıyorum.vücut istiyor.sırt bölgemdeki yağlar bayağı bir azaldı.bel üstü katlarım yok olmak üzere,duruşumda artık daha dik...bunların hepsini düzenli spora borçluyum.

vücuduna bir sürü bitki yağları sürmüş,streçler sarmış,en pahalı inceltme kremlerini kullanmış biri olarak size tavsiyem;şunu öğrendimki bu tür ürünler ticari amaçla piyasaya sürülmüş ürünler.vücut için önemli olan nem...özellikle bu yaz aylarında.bunuda duş sonrası bebe yağı ile en verimli şekilde vücudumuza verebiliriz.bence bu ürünlerin içeriğinden çok bizim onları sürerken yaptığımız masaj daha etkili.hergün vücudumuza düzenli masaj yaptırsak,gram selülit olmaz.
Kısacası kızlar çözüm bizde,sağlıklı beslenme,sporla herşey yoluna girer.bizim bozduğumuz vücudumuzu ancak biz düzeltebiliriz.dışardan ürünlere kanmayalım.şu bir haftada gördümkü bu tür sporları düzenli yaparsam,vücudumla barışık olacağım.evet biraz zaman alıcak ama bırakmayacağız.tabii bunu ne kadar istediğimiz de önemli.ya yarıda bırakıp önemsemeyip,alış-veriş sonraları bunalım takılacağız.ya da en beğendiğimiz elbiseyi alıp ,üzerimize yakıştırma mutluluğuyla ,yüzümüzde koca bir tebessümle,hafif bir vücutla,elimizde poşeti sallaya sallaya eve döneceğiz.
bugün çok konuştum kusura bakmayın,ben kararlıyım bunları söylerken hem sizi hem de kendimi motive etmeye çalışıyorum.

ogltkn http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...chaels-30-day-shred-egzersiz-programi-98.html

Cnm sağol bilgilendirdiğin için bundan sonra ekleyecem artık birde göğüslerden ameliyat oldum hopladıkça göğüslerde hopluyo bir zararı olmasın ondanda korktuğum için de yapmıyorum.Dikkatli yaparım artık bende.

canım evet gerçekten önemli hareketleri atlama derim bende,zaten jillde bizi yoran ve ısıtan hoplama zıplama
ama sen bencede yaparken dikkat et ve sporcunu takıp yap cnm sporunuda nolur nolmaz allah korusun

pişşşt movenius, oruçlumusun?

değilim an itibariyle level 1/5 yapıcam ama yarın oruçlu olucam akşam yapıcam büyük ihtimal.

bu arada dün xl lardan kurtulduğumu iyice gördüm pazardan L beden bi pantolon aldımki bilirsiniz pazar L bedeni neredeyse M beden gibi oluyor kalıplar hep küçük oluyor ve pantolona girdiğimde çok sevindim kilo olarak hala aynıyım acilen bi tiroit muayenesi olmam lazım doktor tahlil yapmıştı normal çıktı ama elle muayenede bi süre sonra tekrar gel demişti gidemedim acep hipotiroidi falanmı var bende gram oynatamıyorum kiloyu ya

ebruuuuuuuuu nerdesin senn
bana attığın mesajı silmişim ben yaaaa:26:bakamamıştım hala hangi konuydu o canım tekrar yollarmısın bi bakayım o ablamız ne diyor

Ne güzel ifade etmişsin sonuna kadar katılıyorum sana bunun benzerini yaşayanlardan biride benim çünkü.Boşu boşuna verdiğim paralara acıyorum ben onlarla uğraşacağıma sporla uğraşsaydım şimdiye bir arpa boyu yol katetmiştim.Titreşimli kemer 165 tlye aldım evde kullanmadan duruyo ilk zamanlar hevesle kullandım ama bir fark göremedim.O kadar mide bulandıracak çaylar haplar pahalı bide bayağı uğraştım.Şimdi aklım başıma geldi istikrarla ve devamlı yaptığımızda istediğimiz kıyafetlere girmenin mutluluğunu yaşayacaz yada her gün sığmayan elbiselerin altında mutsuz olacaz.Ben ilham olarak evdeki yeni güzel kotumu hedef aldım onuda gözümün önüne astım kaytarmayayım tembellik üşengeçlik etmeyeyim diye.

lioncum aman dikkat et ,sakın kendini zorlama .Doktorunuda danıştın mı :44:bu egzersiz çok hoplamalı zıplamalı ya ,istersen bir sor .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…