jillian michael body revolution

missdance

beden eğitimci
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
1.585
19
herkese merhaba kendime yeni egzersizler ararken body revolution ı buldum yarın başlıyorum bana katılırsanız birlikte başlayabiliriz.

şu an 30 day shred yapıyorum bu bittikten sonra body revolution a başlıycam, bir 15 gün sonra sana katılabilirim :)

linkleri buraya yüklermisin canım bizde indirelim :) sanada başarılar inş istediğin ölçülere kavuşursun :)

bu egzersizin etkileri nelerdir?
kaç dakika sürüyor?
kaç hafta yapmak gerekiyor?

bende 30 day programındayım level 3 bitecek bu hafta.

12 workout 3 cardio videosu var, 3 aylık takvimi zaten hazır netten bulabilirsiniz, takvime göre yazılı olan video uygulanıyor, egzersizler aşağı yukarı 30 dakika genel olarak vucudun her yerini çalıştıran egzersizler var,

kalabalık bir grupla çekildiğinden espriler çok güzel olmuş, gülüp eğlenip egzersiz yapıyorsunuz, ve tabiki jillian michaels yine acaip gaza getiriyor

12 workout 3 cardio videosu var, 3 aylık takvimi zaten hazır netten bulabilirsiniz, takvime göre yazılı olan video uygulanıyor, egzersizler aşağı yukarı 30 dakika genel olarak vucudun her yerini çalıştıran egzersizler var,

kalabalık bir grupla çekildiğinden espriler çok güzel olmuş, gülüp eğlenip egzersiz yapıyorsunuz, ve tabiki jillian michaels yine acaip gaza getiriyor

toplam 3 aymı sürüyo:44:merak ettim ama you tubeda bulamadım bi türlü

X