• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jiletten neye geçmek gerek

stylestyle00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
5
0
1
Amasya
Bayanlar 2 seneye yakın jilet kullanıyorum tüyler sert sert ve batıyo :( eldiven yöntemini kullanan var mı ? Hem kol için hem bikini için uygun mudur ? Sir ağda yapamıyorum vücut tepki veriyor, epilatörde derimi soyuyor yardım

bioder ağda yı kullan derim kullanp memnun kalmayanyoktur. ama bi kere kuaföre git istersen ilk kökleri kendin alamayabilirsin

Kuaföre gitmek utanıyorum :( bi de bana uygun yapmazlar falan çok uzun sure acısını duyuyorum çok hassas bi cildim var. Önerdginiz ağda hassaslar için mi

canım ılık ağdayla her yerini alabilrsin hemde alerji yapmaz.ama ilk olacaksa ağdan bi kuaför yada annen alsın derim.sonrasında kendin alışırsın :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ağdadan çok korkuyorum bi ara sesunun ağdasını kullanmaya çalıstim her yere yapisti iyi de alamadım. :( annemle yapma fikri iyi ama özel bölgeyi gösteresim gelmiyor hiç..

mecbur kalınca gösterirsin canım bunun ayıbı olmaz annen o senin sonuçta :) hem 1ay boyunca pamuk gibi tertemiz gezmek varr bunu düşünn

eldivenlede olur ama vakit olarak çok vakit kaybı olur .sen bilirsin yinede.

Evde hic ugrasma bosuna canin yanar.kuafore gitmeye bende utaniyordum.ama alisiyo insan hep ayni kisiye gidiyorum memnunum.alisinca keske daha onceden baslasaydim dersin.ayrica tertemiz oluyor 1 ayda cikiyor.1 ay rahatim bebek gibiii:p

Allaha şükür ağdamı hep kendim yapıyorum. Yoksa beni kesseler gdemezdim kuaföre falan :)

Back