• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jiletten agdaya nasil dönülür?

Uccuug

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
4
1
1
28
Kızlar ya genital bölgeyi hep jiletle aldım şimdi nasıl ağdaya döneceğim? Siz nasıl yaptiniz

kuaförde aldır bundan sonra. hemen incelmez zaten tüyler. yada lazere başla en temizi o.

bende öyleyim malesef evlenecegım zaman agda yaptırdım ama 1 haftada acısı gecmedı halıyle. şimdiki aklım olsa kuaforde alıstırırdım kendımı suan hamıleyım ve yıne jıletle yapıyorum kı karnımdan ne kadar yanasırsam artık ama jıletten kurtulun derım ımkanınız varsa lazer yaptırın en temızı o

Ayy başlarda zorlanırsın hemen ağdayla başlama başka ve daha kolay alma yöntemleri dene.. kökleri sertleştiği için ilk başlarda canın acıyacaktır.. Ben hiç jiletle almadm şimdi kıl yok gibi birşey incecik çıkıyor köklri de hemen alıyorum çabucak.. ağdaya geçince zamanla seninde öyle olacak 🤗🤗

Ya kizildan sariya donmek mi bu,
Simdiye kadar jilet yapiyosunuzdur; ağdaya baslarsiniz, agdaya dönmüs olursunuz.😉
Ilk zamanlarda aci olucak tabi; ama alisicaksin. Hem de pamuk gbi tertemiz olunca oh be diyceksin😄

Ya kizildan sariya donmek mi bu,
Simdiye kadar jilet yapiyosunuzdur; ağdaya baslarsiniz, agdaya dönmüs olursunuz.😉
Ilk zamanlarda aci olucak tabi; ama alisicaksin. Hem de pamuk gbi tertemiz olunca oh be diyceksin😄
Yok yok siyahtan pilatine donecek 🤣

Jilet cok pis aliyor mu almiyor mu belli degil. En guzeli agda

Şu doktor eldivenleri de güzel aslında :) acıda olmuyor sadece yonmak sıkıcı :)

Back