Ya yeni yeni icat çıkarıyorlar. Hiç takma, hiç de inanma. Ben her ay düzenli olarak ağdaya gidiyorum. Bir kere bebekten dolayı aksatıp jiletle hallettim. Bin pişman oldum. Seyrelen ince tüyler birde gürleşip kalınlaştı.arkadaslar bir suredir bi furya var ya..bayanlar yuzlerini jiletle tras ediyorlar. ilk duydugumda inanmadim biraz youtube'ta gezindim ve gercekten bu bayanlar cildirmisherkes elinde jilet haftada tras oluyorum diyorlar ve tras olmakla killarin kalinlasmayacagini iddia ediyorlar. ne yani yillardir biz bilmiyor muyuz? yanlis mi biliyoruz? erkeklerinki neden kazik gibi cikiyor oyleyse?? kafam karisti..beni yuzumdeki tuyler cok rahatsiz etmese genede cillop gibi puruzsuz kaymak surat cezbediyor dogrusu..
ornege bayildim yanlizYa yeni yeni icat çıkarıyorlar. Hiç takma, hiç de inanma. Ben her ay düzenli olarak ağdaya gidiyorum. Bir kere bebekten dolayı aksatıp jiletle hallettim. Bin pişman oldum. Seyrelen ince tüyler birde gürleşip kalınlaştı.
Bak şöyle düşün, bir kılın en kalın yeri köküdür. Resimlerde de görürüz yuvarlak kalındır dibe doğru. Dışarı çıkan uç kısmıda hep inceciktir. Onu kökünden alırsan, yine yuvarlak kökle gelir ve sil baştan çıktığı için yine eski halinde ince bir tüy olarak kendini gösterir. Ama sen onu kökün üstünden yani kalın yerinden kesersen kalın devam eder. Kıl dipten uzar çünkü. O uzadıkça ince ucu kırpılan kıl kalın devam eder. Saçlarımızı uçlarından kestiğimizde neden daha dolgun görünür? Çünkü incelen kısımdan kurtulmuşuzdur ve saçlarımız canlanır. Ağacların kurumuş dalları kesildiğinde, neden daha gür ve canlı çıkar? Hepsi aynı mantık. Ama ağacı kökünden koparırsan orada bir daha hiç ağaç çıkmaz.
Ben pembe pudrali agdayla agda oluyorum hep :) can yakmiyor o kadar. Digerleri cok sert geliyor. Simdi bayagi azaldi benim. Jilettense agdaya guven derim :))ornege bayildim yanlizsir agdayada guven olmuyor galiba ama oyle duydum :S ayhh
anliyorum canim..ben bir daha cikarsa alamazsam suankinden daha kotu cikmasn istiyorum. suanki gibi cikarsa gene sorun yok.daha kotusu olmasin yeterli. peki hangi marka ve hangi agdayi tercih edelim? evimizde yapabilecegimiz alternatifler var mi?Ya yeni yeni icat çıkarıyorlar. Hiç takma, hiç de inanma. Ben her ay düzenli olarak ağdaya gidiyorum. Bir kere bebekten dolayı aksatıp jiletle hallettim. Bin pişman oldum. Seyrelen ince tüyler birde gürleşip kalınlaştı.
Bak şöyle düşün, bir kılın en kalın yeri köküdür. Resimlerde de görürüz yuvarlak kalındır dibe doğru. Dışarı çıkan uç kısmıda hep inceciktir. Onu kökünden alırsan, yine yuvarlak kökle gelir ve sil baştan çıktığı için yine eski halinde ince bir tüy olarak kendini gösterir. Ama sen onu kökün üstünden yani kalın yerinden kesersen kalın devam eder. Kıl dipten uzar çünkü. O uzadıkça ince ucu kırpılan kıl kalın devam eder. Saçlarımızı uçlarından kestiğimizde neden daha dolgun görünür? Çünkü incelen kısımdan kurtulmuşuzdur ve saçlarımız canlanır. Ağacların kurumuş dalları kesildiğinde, neden daha gür ve canlı çıkar? Hepsi aynı mantık. Ama ağacı kökünden koparırsan orada bir daha hiç ağaç çıkmaz.
markasi nedir canim?Ben pembe pudrali agdayla agda oluyorum hep :) can yakmiyor o kadar. Digerleri cok sert geliyor. Simdi bayagi azaldi benim. Jilettense agdaya guven derim :))
tuyler kil olmasin derdim o benim ):Jilet kılları kalınlastırmaz tabı kı
Kalnlastırsa her jıletden sonra daha da kalınlasır ve sonunda kıl kokunden agac cıkar
Kıl yapınız neyse odur jılet makas bıcak ıp agda tencere caydanlık ne olursa olsun kılı kalınlastırmaz
Epikür pembe pudralı ağda. Kuaför toptancısındam alıyorum kuaförlere satan yerlerden. Onun dışında ki yerlerde hep bilindik markalar var. Sesu, vivet falan. Vivet 5 para etmez. Sesu da şeker içeriyor kıl köklerini besliyor. Ama sesunun pembe pudralısını bilemicem.. Normalde her ay kuaföre gidiyorum ağdamı o şekilde yaptrıyorum. Kullandığı ağda pembe ağdaydı yine.markasi nedir canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?