• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jiletle tras olma

tontriko

Rabbim sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
38.023
70.806
798
arkadaslar bir suredir bi furya var ya..bayanlar yuzlerini jiletle tras ediyorlar. ilk duydugumda inanmadim biraz youtube'ta gezindim ve gercekten bu bayanlar cildirmis :KK70: herkes elinde jilet haftada tras oluyorum diyorlar ve tras olmakla killarin kalinlasmayacagini iddia ediyorlar. ne yani yillardir biz bilmiyor muyuz? yanlis mi biliyoruz? erkeklerinki neden kazik gibi cikiyor oyleyse?? kafam karisti..beni yuzumdeki tuyler cok rahatsiz etmese genede cillop gibi puruzsuz kaymak surat cezbediyor dogrusu..

kizlar girin bakin videolara..millet yapiyor birde kalinlasmiyor ben hep yapiyorum diyolar..nerdeyse inandim inancam haaa

Kalinlastirir tabii ki ya. Vucudunda herhangi bir yeri 1 kere bile jiletle alsan hemen kalinlasiyor. Buyuk risk bence.

bi kere bile derken o kadar emin konuşmayın bence. daha önce bacaklarımı iki kere jiletle almak durumunda kaldım kalınlaşma belirtisi yok. bence düzenli kullanımda ancak, o da artık 7 8 mi olur bilemem, kalınlaşıyor. yoksa bi kereden bişey olmaz. ama yüzümü asla tabi ki, çılgınlık.

Bir donem koltuk altima jilet kullandim ne kalinlasti ne de artti 3 5 tane sayili kıl cikardi. Ama asla cesaret edip yuzume yapamam :D

Erkeklik hormonları olduğundan onların kazık gibi çıkıyor. Eğer kadın da da bu tip kıllar varsa erkeklik hormonu artmış anlamına gelebilir. Ben aldığımda benimkileri arttırdı. Ama bazıları için böyle değil.
Yani şöyle diyim...
Eğer kıllarınız zaten sert, koyu ise ustura ile aldığınızda sertleşiyor, siyahlaşıyor...Hormonal birşey.
Ama ayva tüyü gibi ise belli belirsiz, alınca kötü etki yapmıyor. Hormonlar normal.

Kafanıza göre yapmayın ne olur ne olmaz :)

Baska yerleri jiletle alirsiniz belki ama asla yüzünüze surmeyin.
Yuz bu belli mi olur sonra insan icine cikamayacak hal alir falan ne gerek var.

Jiletin kıl dokularini bir sekilde etkileyip kalinlastiracagini hic sanmam sonucta yag degil, bitki degil, kimyasal bir madde degil sadece bir metal. Ama soyle bir sey var kılı kokten aldiginizda ve kendiliginden uzadigindan uclari daha ince arka kismi kalin olur, jiletlenen kıl ise kalin kisimdan kesildigi icin yuzeye cikan uc yine kalin olur. Biraz karisik oldu umarim anlatabilmisimdir. :)

Jiletin kıl dokularini bir sekilde etkileyip kalinlastiracagini hic sanmam sonucta yag degil, bitki degil, kimyasal bir madde degil sadece bir metal. Ama soyle bir sey var kılı kokten aldiginizda ve kendiliginden uzadigindan uclari daha ince arka kismi kalin olur, jiletlenen kıl ise kalin kisimdan kesildigi icin yuzeye cikan uc yine kalin olur. Biraz karisik oldu umarim anlatabilmisimdir. :)
yani sir agda iyi diyosun oyle mi :D

Evet bunu bende gormustum.. Hata japonyalimi cinlimi tam olarakda hatirlamiyorum boyle yapildinda ölu derileride temizleyip , cildi daha iyi koruyormus kırışıklara karşı filan olsun..

bi kere bile derken o kadar emin konuşmayın bence. daha önce bacaklarımı iki kere jiletle almak durumunda kaldım kalınlaşma belirtisi yok. bence düzenli kullanımda ancak, o da artık 7 8 mi olur bilemem, kalınlaşıyor. yoksa bi kereden bişey olmaz. ama yüzümü asla tabi ki, çılgınlık.

Emin konusuyorum cunku kendim de yasadim. Vucuttan vucuda gore degisir demekki.

yani sir agda iyi diyosun oyle mi :KK70:
hahahah aynen iyidir. Bak agdanin azaltma ihtimali var. Cunku devamli kıllar kokunden koparilinca bir nevi oradaki dokular travma yasiyor. Emin konusmayayim ama uzmani degilim sadece boyle bir seyler okudugumu hatirliyorum.

arkadaslar bir suredir bi furya var ya..bayanlar yuzlerini jiletle tras ediyorlar. ilk duydugumda inanmadim biraz youtube'ta gezindim ve gercekten bu bayanlar cildirmis :KK70: herkes elinde jilet haftada tras oluyorum diyorlar ve tras olmakla killarin kalinlasmayacagini iddia ediyorlar. ne yani yillardir biz bilmiyor muyuz? yanlis mi biliyoruz? erkeklerinki neden kazik gibi cikiyor oyleyse?? kafam karisti..beni yuzumdeki tuyler cok rahatsiz etmese genede cillop gibi puruzsuz kaymak surat cezbediyor dogrusu..
sertleştiriyor onların bir geliri vs var sanırım jilet firmasından ki övüyorlar

hahahah aynen iyidir. Bak agdanin azaltma ihtimali var. Cunku devamli kıllar kokunden koparilinca bir nevi oradaki dokular travma yasiyor.
bakalim o zaman, belki zamanla..buarada sarartmak icin oksijenli su olayi sizce nasil? yani uzama yapiyomus onlar dimi? la biz kadinlar ne cok cilesi var

kizlar girin bakin videolara..millet yapiyor birde kalinlasmiyor ben hep yapiyorum diyolar..nerdeyse inandim inancam haaa
Ben ilk şu evde yapılan lazer epilasyon cihazları çıkınca jilete başladım. Sonra çok işe yaramıyor olduğunu farkettim, sadece azaltıyor ama öyle çok arada kullanıyorum. Yüzümde çok tüy sorunum yok ama onu kullanabilmek için şart olduğundan bıyıklarımı da jiletle alıyordum. Hiç artmadı. Hiç kalınlaşmadı. Hala jiletle alıyorum. Çok dikkatli bakmazsam görünmüyorlar bile zaten. Önceden biraz uzamasını beklemek zorundaydım ve görünür oluyorlardı biraz da olsa. Şimdi bir iki haftada bir jilet vuruyorum bitti. Ama benimki çok arada da yapsam o aletin etkisinden olabilir.

Back