S Strangerthings0 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2018 509 55 21 Haziran 2022 Konu Sahibi Strangerthings0 #1 Kızlar epilasyona öbür ay başlayacağım şuan jilet kullanıyorum ama kısa kısa tüyler kalıyor bazen. Pürüzsüz alabilmek için saç kremiylemi almam lazım yoksa duş jeliylemi bilen yazabilir mi ?
Kızlar epilasyona öbür ay başlayacağım şuan jilet kullanıyorum ama kısa kısa tüyler kalıyor bazen. Pürüzsüz alabilmek için saç kremiylemi almam lazım yoksa duş jeliylemi bilen yazabilir mi ?
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.310 64.642 21 Haziran 2022 Konu Sahibi Strangerthings0 #2 Saç kremi daha etkili ama jiletin ömrünü kısaltıyor diye biliyorum. Bu sizin için sorun degilse bebek yağı daha da güzel bir sonuç veriyor.
Saç kremi daha etkili ama jiletin ömrünü kısaltıyor diye biliyorum. Bu sizin için sorun degilse bebek yağı daha da güzel bir sonuç veriyor.
S Strangerthings0 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2018 509 55 21 Haziran 2022 Konu Sahibi Strangerthings0 #3 yorumunuz için teşekkürler :) bebek yağı yok ama elidor saç kremi var. onu sürerim sanırım :) çok kısa tüylerim var mecbur.. Pamuk Otu .!.: Saç kremi daha etkili ama jiletin ömrünü kısaltıyor diye biliyorum. Bu sizin için sorun degilse bebek yağı daha da güzel bir sonuç veriyor. Genişletmek için tıkla...
yorumunuz için teşekkürler :) bebek yağı yok ama elidor saç kremi var. onu sürerim sanırım :) çok kısa tüylerim var mecbur.. Pamuk Otu .!.: Saç kremi daha etkili ama jiletin ömrünü kısaltıyor diye biliyorum. Bu sizin için sorun degilse bebek yağı daha da güzel bir sonuç veriyor. Genişletmek için tıkla...
S Sebnem1453 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2018 596 631 31 5 Temmuz 2022 Konu Sahibi Strangerthings0 #4 Traş köpüğü kullanın farkı görüceksiniz. Bebek yağı tüylenmeyi arttırır saç kremi duş jelide tahriş eder.
Traş köpüğü kullanın farkı görüceksiniz. Bebek yağı tüylenmeyi arttırır saç kremi duş jelide tahriş eder.