• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jiletin geri dönüşü var mı?

Bir süre boyunca jilet sürmeden sir ağda yöntemiyle tüylerden kurtulursan, çok geçmeden eski hallerine dönerler. Endişelenmene gerek yok :) Başlarda kıl köklerini sertleştirdiğinden canın yanabilir ama ilk seferden sonra sıkıntın azalır.

Merhaba. Ben 18 yasındayım ve ağdadan korktuğum için bikini bölgemi 2 yıldır jiletle alıyorum. ağdaya dönmek istiyorum ama gercekten cok korkuyorum. cünkü tenim cok asırı hassas hemen yanıyor ve kıpırdatamıyorum. Ne yapmalıyıım? :( :S

Merhaba. Ben 18 yasındayım ve ağdadan korktuğum için bikini bölgemi 2 yıldır jiletle alıyorum. ağdaya dönmek istiyorum ama gercekten cok korkuyorum. cünkü tenim cok asırı hassas hemen yanıyor ve kıpırdatamıyorum. Ne yapmalıyıım? :( :S

sen kendin yapamazsın bence ağdanı.en iyisi kuaföre yaptırman olur.yada kılları iyice kalınlaştırmışken hemen epilasyona başla senin için daha iyi olur bence

bende öyle düşünüyorum lazer sert kıllar üzerinde daha etkili diyorlar. ama emin olamadım kendim zaten hiçbir şekilde dokunamıyorum yani. pekii kuaföre mi gideyim lazere mi? :)

bende öyle düşünüyorum lazer sert kıllar üzerinde daha etkili diyorlar. ama emin olamadım kendim zaten hiçbir şekilde dokunamıyorum yani. pekii kuaföre mi gideyim lazere mi? :)

paran varsa hiç bekleme hemen lazere git :) yok benim o kadar paran yok diyosan kuaförde aldır :) paran olunca tekrar bi kaç ay jiletle alırsın eksisi gibi kalınlaşır :)

Back