- 2 Haziran 2015
- 15
- 2
- 31
-
- Konu Sahibi -littlegirl-
canim lazer denedin mi hiç? onu bir kaç kez yaptiriyorsun lazer isigi ile.. sonra hayatin boyunca kurtuluyorsun o tüylerden(killardan). Benim yüzümde biraz tüy vardi, lazer tedavisi ile kurtuldum, birdaha da çikmiyor. Tabiki bundada biraz agri aci hissediyorsun ama bunun iyi bir yani var.. hiç bir zaman geri gelmiyor. agda ile ne kadar yapsan bile bir süre sonra geri çikiyorArkadaşlar genital bölgemde tüylerim çıktığımdan beri öyle böyle ağda ile idare ediyordum. ama artık niyeyse acısına dayanamıyorum özellikle hassas bölgeler çok acıyor bu da beni ağdadan iyice itiyor, sırf bu yüzden hep tembellik yapıp ertelemeye başlamıştım son zamanlarda ama tabi bu hiç sağlıklı değil. ben de dedim erlemektense en azından düzenli jilet kullanıyım artık çoğunluk kullanıyor. O yüzden ilk kez 2-3 gün önce yaptım. gayet temizliyor sadece hassas bölgelerde tek tük kalıyor ama sorun olmaz sanırım.
Asıl benim sıkıntım, şuan için benim için hava hoş, bekarım o yüzden sertleşiyormuş filan takmıyorum ama ilerde evlenince nasıl olur biraz endişeliyimyani yeni çıkmaya başladığındaki görüntüsü filan rahatsızlık verir mi ki eşime? Özellikle evli arkadaşların yorumlarını ve tecrübelerini çok merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler :)
Adamlar neyle aldığına bakmaz ki canım, temiz ol rahat ol yeter
Ciddi ciddi diyorum farketmiyorlarHani ne biliyim sonuçta ağda gibi olmuyor, uzamaya başladığında erkek suratı gibi hafif koyulaşıyor ya, o rahatsız eder mi diye şey ettim
Jilet tam anlamiyla bi kabus
2 günde bi cikicak ve sert bi şekilde cikicak ve eşin bunu hisseder
Ama ağda yla ilk çıktığında bile yumuşak çıkıyor
Hem o kadar takmazlar ormana donusmedigin sürece
Ciddi ciddi diyorum farketmiyorlar
Kendi tercihin canımBen artık iki günde bir temizliğe razıyım o kadar bıktım ağdadan yeterki karşıdakine sorun olmasın
canim lazer denedin mi hiç? onu bir kaç kez yaptiriyorsun lazer isigi ile.. sonra hayatin boyunca kurtuluyorsun o tüylerden(killardan). Benim yüzümde biraz tüy vardi, lazer tedavisi ile kurtuldum, birdaha da çikmiyor. Tabiki bundada biraz agri aci hissediyorsun ama bunun iyi bir yani var.. hiç bir zaman geri gelmiyor. agda ile ne kadar yapsan bile bir süre sonra geri çikiyor
yok bir arkadasim yaptiriyor, hiç bir sorunu olmadi simdiye kadar. :) yani tavsiye ederim.. hem agda jilet derdinden kurtulursun.hayır canım hiç denemedim. sağlık açısından zararı olur mu diye süpheliyim. belki ilerde :)
bence jileti erkekler kullanmalı
kadına hiç yakışmıyor
kadının pürüzsüz olması daha hoştur
jiletten başka bir sürü yöntem var onları deneyin lütfen
:) inan ben de hiç uğraşmak istemezdim ama ilerde pişman olursun, hem de çokYa ben de son zamanlarda bu konuda çok atarlanıyorum. Neden kadınlar bebek gibi cildi olsun diye bissürü acı filan çekiyor da erkekler jiletle geçiştiriyor ya da erkekler de yapsın ağdadan! isyaaaan