Jilete başlamak????

-littlegirl-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
15
2
31
Arkadaşlar genital bölgemde tüylerim çıktığımdan beri öyle böyle ağda ile idare ediyordum. ama artık niyeyse acısına dayanamıyorum özellikle hassas bölgeler çok acıyor bu da beni ağdadan iyice itiyor, sırf bu yüzden hep tembellik yapıp ertelemeye başlamıştım son zamanlarda ama tabi bu hiç sağlıklı değil. ben de dedim erlemektense en azından düzenli jilet kullanıyım artık çoğunluk kullanıyor. O yüzden ilk kez 2-3 gün önce yaptım. gayet temizliyor sadece hassas bölgelerde tek tük kalıyor ama sorun olmaz sanırım.
Asıl benim sıkıntım, şuan için benim için hava hoş, bekarım o yüzden sertleşiyormuş filan takmıyorum ama ilerde evlenince nasıl olur biraz endişeliyim yani yeni çıkmaya başladığındaki görüntüsü filan rahatsızlık verir mi ki eşime? Özellikle evli arkadaşların yorumlarını ve tecrübelerini çok merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler :)

Tam bir kabus...10 yıldır jiletçiyim :)
ağdaya,epilatöre her cesaret ettiğimde günümü gördüm :)
tek çare epilasyon artık ...

Adamlar neyle aldığına bakmaz ki canım, temiz ol rahat ol yeter

Jilet tam anlamiyla bi kabus
2 günde bi cikicak ve sert bi şekilde cikicak ve eşin bunu hisseder
Ama ağda yla ilk çıktığında bile yumuşak çıkıyor
Hem o kadar takmazlar ormana donusmedigin sürece

canim lazer denedin mi hiç? onu bir kaç kez yaptiriyorsun lazer isigi ile.. sonra hayatin boyunca kurtuluyorsun o tüylerden(killardan). Benim yüzümde biraz tüy vardi, lazer tedavisi ile kurtuldum, birdaha da çikmiyor. Tabiki bundada biraz agri aci hissediyorsun ama bunun iyi bir yani var.. hiç bir zaman geri gelmiyor. agda ile ne kadar yapsan bile bir süre sonra geri çikiyor

Jilet tam anlamiyla bi kabus
2 günde bi cikicak ve sert bi şekilde cikicak ve eşin bunu hisseder
Ama ağda yla ilk çıktığında bile yumuşak çıkıyor
Hem o kadar takmazlar ormana donusmedigin sürece

Ben artık iki günde bir temizliğe razıyım o kadar bıktım ağdadan yeterki karşıdakine sorun olmasın

bence jileti erkekler kullanmalı
kadına hiç yakışmıyor
kadının pürüzsüz olması daha hoştur
jiletten başka bir sürü yöntem var onları deneyin lütfen

hayır canım hiç denemedim. sağlık açısından zararı olur mu diye süpheliyim. belki ilerde :)

bence jileti erkekler kullanmalı
kadına hiç yakışmıyor
kadının pürüzsüz olması daha hoştur
jiletten başka bir sürü yöntem var onları deneyin lütfen

Ya ben de son zamanlarda bu konuda çok atarlanıyorum. Neden kadınlar bebek gibi cildi olsun diye bissürü acı filan çekiyor da erkekler jiletle geçiştiriyor ya da erkekler de yapsın ağdadan! isyaaaan

Ya ben de son zamanlarda bu konuda çok atarlanıyorum. Neden kadınlar bebek gibi cildi olsun diye bissürü acı filan çekiyor da erkekler jiletle geçiştiriyor ya da erkekler de yapsın ağdadan! isyaaaan
:) inan ben de hiç uğraşmak istemezdim ama ilerde pişman olursun, hem de çok
şu an jilet çok pratik geliyor ama sonradan çok pişman olursun keşke yapmasaydım dersin
şimdilik ağdaya devam et
ağda yapmadan önce buz koy uyuştur
veya eczaneden acıyı azaltan, tenini uyuşturan kremler var onlardan al, doktor tavsiyesi ile tabi ki
ben o kremlerden kullanmadım ama arkadaşım kullanıyordu
daha sonra epilasyona gidersin tamamen kurtulursun tüylerden

Jilete onceden bulasmis biri olarak cok pismanim birsuru batik ve kil donmeleri oldu suanda agdayla son derece rahatim :)))

Esmer biri olarak yillardir her yontemi denedim agda, tuy dokucu. Son 2 yildir jilet kullaniyorum ve cok rahat gercekten. Haftada bir usenmeyip alinca gayet temiz oluyor tek tuk kalanlari da dert etmez esin merak etme en azindan benim erkek arkadasim dert etmiyor hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…