kızlar bugüne kadar hiç jilet elime almış değilim :/ her yerimi ağda ya da makine ile alıyorum. genital bölgemi de makinenin jilet bölümüyle alıyorum ama tam almıyor. ağda yapmaya da cesaret edemedim hiç.hatta bunun için emla krem almıştım geçen yıl hala duruyor kremle o derece korkuyorum. jiletle denemek istiyorum ama gerçekten bilmiyorum nasıl yapacağımı bana yardım edin lütfen
jileti asla tavsiye etmem hiç heveslenme bence makinenın acısına dayanıyorsan ağdaya kesin dayanırsın. kendin alamıyorsan kuaföre git mis gibi oluyosun valla
Jilet kullanmanın bişeyi yok ki. 3 bıçaklı ve keskin olmasına dikkat et yoksa kanatır ve almaz. Sabunla alıncak yeri ya da özel köpüğünü sür sonra da cırt cırt al
Diz kapaklarına dikkat et kanar. Alıncak yerde pürüz olmicak. Şimdilik aklıma bu kadar geliyo hadi kolay gelsin
jileti asla tavsiye etmem hiç heveslenme bence makinenın acısına dayanıyorsan ağdaya kesin dayanırsın. kendin alamıyorsan kuaföre git mis gibi oluyosun valla
makinenin de jilet başlığını kullanıyorum canım acı falan olmuyor yani ama sabah alsam akşama çıkıyor ağdaya başlamayı çok istiyorum ama kuaföre gitmeye korkuyorum
canım çok yanıyor böyle şeylerde kızlar kendim alırken kıvrana kıvrana alıyorum anneme bile dokundurtmadım bu zamana kadar hangi kuaför çeker benim gibisini
makinenin de jilet başlığını kullanıyorum canım acı falan olmuyor yani ama sabah alsam akşama çıkıyor ağdaya başlamayı çok istiyorum ama kuaföre gitmeye korkuyorum
benım canım acayip tatlıdır ama düşünüyorumki kocamın karşısına tüylü tüylü erkek gibi çıkamam o yüzden ben neolursa olsun acısada aldırıcam dedim o gün bugündür hep giderim
benım canım acayip tatlıdır ama düşünüyorumki kocamın karşısına tüylü tüylü erkek gibi çıkamam o yüzden ben neolursa olsun acısada aldırıcam dedim o gün bugündür hep giderim