• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jilet kullananların yardımına ihtiyacım var! Jilet sonrası kıl kökü görüntüsü...

Diiosa

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
32
24
18
29
Arkadaşlar her söyleneni yapıyorum! Kadınlara özel traş jeli kullandım, venus aldım, traş sonrası bakımlarımı da yapıyorum. Fakat her bir tüyümün köklerini görüyorum. Bacaklarım bikini bölgem hep nokta nokta. Birazdan buraya fotoğrafını da atacağım. Bu sorunu tek yaşayan ben miyim? Nasıl çözeceğim bunu? Daha yarım saat önce traş oldum! :(

Eklentiler

• IMG_9024.JPG
    IMG_9024.JPG
    21,1 KB · Görüntüleme: 896
  • IMG_9023.JPG
    IMG_9023.JPG
    25,6 KB · Görüntüleme: 748
Aslında kötü görünmüyor ama fotoğraftan anlaşılmıyordur belki. Jilet yerine ağda kullanırsan kökler zayıfladığı için daha küçük görünür diye düşünüyorum. Bi dönem benim de böyle olmuştu. Ağdadan sonra limon suyu ve tuz sürdüm üc gün. Kılları incelttsin azaltsın diye. Tavuk derisi gbi görünümü azaltması içinde burda soda okumuştum. Limon suyu ve tuzu yıkadıktan sonra da maden suyu döktüm bacaklarıma. Sıkılaştıriyor gözenekleri. Görüntü açısından faydası olmuştu benim. Bunu deneyebilirsiniz arkadaşım

ya şimdi sen ne kadar jiletle alsan da yüzeysel alıyor kökten almıyor ama tabi tek bıçaklı kullandıydansa etki eder. Ben en az 3 bıçaklı tercih ediyorum.

bence ya lazer ya ağda
jilt diken diken ve kapkara yapıyor ..

Back