• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jilet kullanan veya kullanmis bayanlar yardimmmm

hazel1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
65
9
13
İçel Mersin
Selamlar ben ozel bolgemi jilet ile aliyorum ve cok tahris oluyor her aldigimda kaniyo hep.kararmada var.agdaya donersem duzelirmi sizce ne yapayim bilemedim.bacaklarimda jiletle aliuodum mahvolmustu makina ile almaya basladim duzeldi.ama ozel bolgem cok kotu oldu .lazer epilasyon yaptiramam.varmi bi careee :( seneyede dugunum var ;(

Selamlar ben ozel bolgemi jilet ile aliyorum ve cok tahris oluyor her aldigimda kaniyo hep.kararmada var.agdaya donersem duzelirmi sizce ne yapayim bilemedim.bacaklarimda jiletle aliuodum mahvolmustu makina ile almaya basladim duzeldi.ama ozel bolgem cok kotu oldu .lazer epilasyon yaptiramam.varmi bi careee :KK43: seneyede dugunum var ;(
Cqnim hemen agdaya başla kararması cok geçmese bile daha fazla kararmaz en azından aslında en iyi gelen lazer. Ucunu de kullandım ordan biliyorum

bende hep jılet kullanırım ve memnunum.agda daha beter karartır ve sarktırır makınede fecı acıtır

Selamlar ben ozel bolgemi jilet ile aliyorum ve cok tahris oluyor her aldigimda kaniyo hep.kararmada var.agdaya donersem duzelirmi sizce ne yapayim bilemedim.bacaklarimda jiletle aliuodum mahvolmustu makina ile almaya basladim duzeldi.ama ozel bolgem cok kotu oldu .lazer epilasyon yaptiramam.varmi bi careee :KK43: seneyede dugunum var ;(
lazer yaptır kesin çözüm...hatta hazır jiletlemişken lazerle daha çabuk dökülür...kalınlaşmış ve koyulaşmıştır tüyler...lazerde böyle tüyler için birebir....ilk seyansta bile çok farkeder...

Ben de aynı durumdaydım. Bir de sanki sakal gibi sert sert çıkıyordu tüyler. Gerçi ben tüy diyorum ama bildiğin baya bir ağaç kıvamına gelmişti. Şimdi üç aydır ağdayla alıyorum. Tabi ben toptan almaya cesaret edemediğim için ağdayı minik minik iki parmağımın ucuna sıkıştırıp küçük parçalar halinde alıyorum. Biraz biraz düzeldi gibi sanki ama bu defa da bir kaç yerde batık sorunum oldu.

Peki sendede hic kaniyomu.yoksa benmi beceremiyorum .bide ne siklikla aliyosun evlimisin.ben sueekli temiz kalsin die aliyorum hep ve cok tahris ettim
genelde her dusa gırdıgımde alıyorum sık alıyorum dıyebılırım yani cok bastırmıyorum bıcak keskınse kanatabılır normal tek tuk olması ama bayagı cok yerden kanama yapıyorsa alıs seklınızde sorun olabılır dedıgım gıbı yavas yavas fazla bastırmadan almaya calısın

genelde her dusa gırdıgımde alıyorum sık alıyorum dıyebılırım yani cok bastırmıyorum bıcak keskınse kanatabılır normal tek tuk olması ama bayagı cok yerden kanama yapıyorsa alıs seklınızde sorun olabılır dedıgım gıbı yavas yavas fazla bastırmadan almaya calısın
Ters yone almak lazim degilmi

Agda elbette iyilestirecektir. Yada ben doktor eldivenide öneririm. Alisinca inanilmaz kolay oluyor. Ama yok yapamiorum ikle jilet diorsan kuru kuru yapma sakin. Mumkunse sabunla bikini bolgesine daha yumuşak kesersin. Yikandiktan sonrada pudrala mutlaka hem yumusatur hem tahrisi onle hem beyazlatir.

Epilatör cımbız ve ağda üçünüde aynı anda kullanıyorum:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Cebelleşiyorum resmen ama sonuç mükemmel:KK8:

Selamlar ben ozel bolgemi jilet ile aliyorum ve cok tahris oluyor her aldigimda kaniyo hep.kararmada var.agdaya donersem duzelirmi sizce ne yapayim bilemedim.bacaklarimda jiletle aliuodum mahvolmustu makina ile almaya basladim duzeldi.ama ozel bolgem cok kotu oldu .lazer epilasyon yaptiramam.varmi bi careee :( seneyede dugunum var ;(
Yahu sorun etme ne takiyorsun kıl tüy :-) ağda iyidir masrafsızdır acıtır kanatır tabiki hassas bölge nihayetinde ;-) birkaç kez ağda yaptın mı varsa makinaya dönersin çünkü tüyler zayıfladığı için acin azalır hem daha temiz olur :-D gerçi adamlar pek kıl tüy takmaz istediğini ver sen de takma

ben 3 sene fln sir ağda yaptırdım güzellik merkezinde :KK14:

sonra 2 seneye yakın bıraktım, çünkü baya azalmıştı, jiletle üç beş tüy diye alıyordum :KK43:

şimdi evlenme zamanım yaklaştı, bir baktım baya bayaa mahvetmişim orayı, adeta akdeniz bitki örtüsü:oops:

şimdi yeniden başladım ağdaya, ilk seferinde kanadı, kökleri güçlenmiş dedi kuaför..:KK42:

bence kesin çözüm için forever düzenli ağda :KK59::KK59:

Bende jilet ve tüy dökücü kullanıyordum...Şimdi sir agda yaptırıyorum.... Sir agda yaptırmaya başladıgımda tanıdık eczacı var onun önerisi ile serum aldım... 3 kere agda yaptırdım sonra onu kullandım şimdilik çok memnumun... Ama kararmaya bir çözüm olmadı... Bir arkadaşım oriflamede bir krem varmış o iyi gelir dedi ama denemedim ...

Back