Dövme Jilet izlerini kapatacak güzel bir dövme arıyorum.(Resimli)

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

Eilen

MM
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2012
149
0
Yaptığım salakça, iğrenç hatayı her gün görmek istemiyorum.
Kendimi yadırgamam yetmezmiş gibi insanların "ayy çok yazık yaa naptın kollarına" demesi kendimi daha kötü hissetmeme neden oluyor.
Evet, yaptım. Hataydı. Saçmalıktı. Günahtı. Ama yaptım. Şimdi sadece bunu geçirmekle uğraşmak istiyorum.
Ameliyatla falan uğraşamam bu yüzden izleri dövme ile kapatmak istiyorum.
İlk dövmem olmayacak ama bu sefer ciddi anlamda düzgün düşünüp karar vermem gerek çünkü diğerleri gibi görünmeyen yerde değil kollarımdalar.
Yazı yazdırmak istiyorum aslında. Şekilden daha kibar duracağını düşünüyorum. Ama yine de fikirlerinize açığım..

İki tane 3-4 cm uzunluğunda biri çok derin olmak üzere iki jilet (lanet) iz var. Resimlerini yüklüyorum.
Bunu kapatacak bildiğiniz yazı veya şekil dövmelerini benimle paylaşırsanız sevinirim.
Hiç değilse aklımda bir fikir bulunur. Dövmeciyle de görüşeceğim ama ilk önce sizinle paylaşmak istedim.
Dert ortağı gibisiniz.
Paylaşımlarınızı bekliyorum..

işte o lanet izler..

Bu dövme çok hoşuma gitti çok sade tam istediğim gibi ama tam anlamıyla izleri kapatır mı bilemiyorum..

Canım bence resimdeki dövme gibi yazılı bi dövmeyle gayet güzel kapanır varmı aklında bi yazı :)

bir ömür görünür bir yerinde bir yazı taşıman için gerçekten değerli cümleler olmalı kanımca rastgele olmaz yani. dövmem yok açıkçası doğru bulmuyorum temelde ama herkesin kendi tercihi tabi. izleri görünce dikenli tel ya da seversen yapraklı dal türü şeyler geldi aklıma düşünürsen...

canım izlerin kolun çok ortasında bir yerde dövmeler genelde bilekten başlar simetriyi oluşturmak için eğer şekil dövmesi yaptıracaksan hepsinin kapanması için epey büyük dövmeler yaptırman gerekir ama küçük şekiller mesela peşpeşe uçan minik martılar ya da kuş teleğinden kopan taneler çok klasikler ama her dönem hoş görünürler yazı da yazdırabilirsin ama yazı kendi çapında risklidir insanların görüşleri beğenilerinden çok daha çabuk değişir ömür boyu değişmeyeceğinden emin olduğun bir düşüncen varsa bunu ya da bununla ilgili bir yazı yazabilirsin ya da yara izlerini küçük dallara çevirirler üzerlerine minik kelebekler ya da çiçekler yaptırabilirsin seçenek bol ama benim tavsiyem emin olmadan yaptırma sadece yaralarını kapatmak için dövme yaptırmak psikolojik açıdan sağlıklı değil öncelikle ayrıca hayatın boyunca kolay kolay geri alamayacağın bir karar yaralarını lazerle düzelttirebilirsin mesela ama eğer dövme konusunda iyi düşünüp taşındıysan ve yaptırmaya karar verdiysen benim tavsiyem burada insanların fikirlerini al evet ama kesinlikle ve kesinlikle birden fazla dövmeciyle konuşup yara izlerini gösterip neler yapabilirlermiş sormadan hareket etme senin kapatacağını düşündüğün bir şey kapatmayabilir ya da hiç aklına gelmeyen bir dövme biliyorlardır hem seni çok tatmin eder hem de yara izlerini senin bulduklarından daha iyi kapatır biraz uzun oldu sanırım ama dövme çok ince bir çizgide dengede durur hayatının en iyi kararıyla en kötü kararı arasında gezer ilki olması için elinden geleni yap derim

ilgilenip cevap verdiğiniz için hepinize teşekkürler..
henüz yazı mı şekil mi karar veremediğim için yazının anlamı konusunda pek araştırma yapmadım ne yazdıracağımı bilmiyorum.
şekil yada söylediğiniz gibi dikenli tellerden sıkılacağımı düşünüyorum ama anneme başka bir dilde özür mektubu gibi bir şey yazdırmak var şuan aklımda(çünkü bu izleri gördüğünde çok ağlamıştı ona ömür boyu kalacak bir özür borçluyum) , tabi yazı tam anlamıyla kapatır mı, onu dövmecilerle konuşmadan karar veremeyeceğim tabi.

bunları paylaşırken utanıyorum ama sizlerin desteklerinize ihtiyacım var.
hepiniz ailemden biri gibi oldunuz, kimsenin çıkarı yok birbirine yardım ediyorlar burda beni buraya çekende bu oldu..

Selamlar arkadaşım, öncelikle utanman gerekmiyor "her şeyin bir sebebi vardır" kimimiz stres altındayken çevremize zarar veririz, kimimiz eşyalarımıza telefonlarımıza, kimimiz de hıncımızı kendimizden alırız. Psikolojimiz bilincimizi öyle yerlere götürür ki şuan anormal gelen şeyler o an normal gibi görünür, rahatlayacağımızı düşünüp yapmış oluruz. Önemli olan şuan ne hissettiğin... Ziyaretçi ve dövmeci olarak dövme ile alakalı yorumlara bakıyordum ki üye olup ben de katılmak istedim.

"Ambigram" tarzında yazı yazdırmanı tavsiye ederim. Yazı ters çevrildiğinde de aynı isim okunur ya da normal bakıldığında örn; "ceylan" okunur, tersten bakıldığında "umut" okunabilir. Tercih ve isimlerin uyumuna göre iki ismin son ya da baş harflerine de kuyruk yaptırıp tam kesiklerin üstünü kapattırabilirsin...

http://thegoldjewelry.com/images/Jewelry/sterling-silver-mother-father-ambigram-neckla.jpg

İzler kolunun cok ortasında ve araları acık . Tamamını kapatman ıcın buyuk bı dovme yaptırman lazım ve kolunun tam ortasında buyuk bı dovme garıp durabılır . Resimden anladıgım kadarıyla cok bellı olan ve cok dıkkat ceken ızler degıl . Eger dovme yaptırırsan cıddı anlamda ılgı cekersın dıye dusunuyorum . Buyuk dovmeler genelde ıtıcı olur cunku . Iyı dusunmelısın :)

bence büyük dövme yaptırma.

zarif bir çiçekli model bulabilrsin iz de büyük değil bir sürü çiçekli dövme modeli var internette aratıp içine sineni bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…