H huzuur52 Guru Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2014 52 19 15 Temmuz 2015 Konu Sahibi huzuur52 #1 Jilet izi icin tca uygulaması kullanan var mı
sewgimollaibr Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 22 Şubat 2015 5 17 54 18 Temmuz 2015 Konu Sahibi huzuur52 #2 canım jilet izi ve yara izlerini gidermek için limonu ikiye kes ve sabah akşam 4-5 dakika masaj yap. daha çabuk etki istersen kantaragon yağı derim.Aynı zamanda limon;kalça arası koyulaşmalarına ve genital bölge kararmalarına birebirdir.
canım jilet izi ve yara izlerini gidermek için limonu ikiye kes ve sabah akşam 4-5 dakika masaj yap. daha çabuk etki istersen kantaragon yağı derim.Aynı zamanda limon;kalça arası koyulaşmalarına ve genital bölge kararmalarına birebirdir.
cry Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2010 259 3 11 Aralık 2015 Konu Sahibi huzuur52 #3 huzuur52 .!.: Jilet izi icin tca uygulaması kullanan var mı Genişletmek için tıkla... Ben.4'uncut yaptim. Ilerde bi hafifleme oldu ama Ince izlerde oldu. Cok kaşınıyor ve yaniyor.
huzuur52 .!.: Jilet izi icin tca uygulaması kullanan var mı Genişletmek için tıkla... Ben.4'uncut yaptim. Ilerde bi hafifleme oldu ama Ince izlerde oldu. Cok kaşınıyor ve yaniyor.