• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi jhonsons baby

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

KalenderMesrepim

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
1.169
287
688
aslında normalde sebamed kullanıyoruz yedek olsun dıye
jhonsons baby
sampuanda almıstım bebegıme..
neyse
neredeyse sampuan bıttı ben hala yıkıyorum oglumu keske yıkamaz olaydım
demekk kı bu zamana kadar hıc gozune kacırmamısım
normalde zaten pek yuzune degdırmıyorum bıraz once yıkarken
gozunun ustune gelınce bagırdı kuzucum korktum oysa kı ustunde gercek goz yakmayan yazıyor..
hemen bende denedım ve acıdan neredyse gözüm cıkcaktı..
bızde mı problem var acaba??
öğrenmek ıstedım....

johnsons baby yenidoğan kaşlarına kepek yapmıştı,baby bed time ağzının kenarına yara yaptı...kesinlikle önermiyorum,zaten avrupada yasaklanmış bu ürün...

canım ben de johnsons baby kullanıyorum doğduğundan beri.şampunı,vücut şampuanı,ıslak mendili aynı marka.hiç gözünün yandığına şahit olmadım.çok memnunum.size neden öyle oldu anlamadım.

netten baktım bı kac sıkayet daha var benım gibi
benımkı sarı olan ama ustunde gercek göz yakmayan yazıyor
urun mu hatalı bılemıyorum..
sebamedde göz yakıyor fakat onda en azından kocaman göz yakmıyor yazmıyor
bırdahada kullanmayı dusumuyorum..

Bende kullandım, hala da kullanıyorum. Kızımda hiçbir şekilde negatif bi etki görmedim. Belki üretim hatası olabilir. doğduğunda TOP-TO-TOE olan şampuanı kullanmıştım şeffaf olanı, şimdi de sarı olanı kullanıyorum. Az kaldı bitmek üzere, geçen eşim komili bebe almış bakalım o nasıl..

Biraz da gözlerle alakalı olabilir mi?

Bana göz dr u kirpiklerimde kepeklenme oluyordu. Bebe şampuanı ile yıka demişti bende dalin almıştım gözlerim yandı. Arkadaşıma verdim kızı için, söyledim kızının gözleri hiç yanmıyormuş. Oğluma da şu an dalin kullanıyorum bazen gözüm yandı diyor bazen yakmıyor.

BENDE şampuan ve bady time kullanıorum jhansoonun ama hiç öle bi olayımız olmadı.hemde oğlum 5 aylık.gözü yansa ağlayabilirdi..ama ben mor olanını kullanıorum

bende mor olandan kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım
yasaklanmış mı neden ?nereden ulaştınız bu bilgiye?

bende duymustum.. gecen sene internette böle haberler yayınlandı. biraz araştırmıştım.. içeriğindeki bazı maddelerden dolayı bebeklere zararlı oldugundan bazı ülkeler kullanımını yasaklamış..

Ben dediğin gibi sarı olanından kendim için kullanmıştım ve gözlerimi yakmıştı hatta bunu küçücük bebekler nasıl kullanıyor diye hayret etmiştim. Oğluma asla johnsons kullanmadım.Sebamed kullanıyorum ve önce kendim denedim.

bana hatta hastaneden cikarken kesinlikle johnson baby sampuan kulllanma demistiler.ben de zaten o marka almadigim icin nedenini sormadim.mothercare sampuanini kullaniyorum cooook memnunum

kızlar bende niveanın saç ve vücud şampuanını kullanıyorum saçlarını yıkarken yüzünü bile yıkıyorum gözlerini falan yakmıyo çok az döküyorum hemen köpürüyo ama bebeğimin saçları çok dökülüyo henüz 3 buçuk aylık bana diyolar onlar doğum saçı dökülücek yenileri çıkıcak diyolar ama ne bileyim öyle mi oluyoki kızlar ya yardım edin yoksa şampuandanmı olabilirmi sizin bebeklerinizinde saçları dökülüyomudu kızlar

ben chicco cantası almıştım; onun içinden çıkan sampuanı kullandım.
ama gıdığı alerji olur gibi olunca değiştireyim dedim ve johnsons kullanmaya başladık.
ben kendi gözümde denedim; yanmadı hiç.
oğlum da hiç ağlamıyor yıkarken; belki senin sampuan üretim hatası filan olabilir mi ?

netten baktım bı kac sıkayet daha var benım gibi
benımkı sarı olan ama ustunde gercek göz yakmayan yazıyor
urun mu hatalı bılemıyorum..
sebamedde göz yakıyor fakat onda en azından kocaman göz yakmıyor yazmıyor
bırdahada kullanmayı dusumuyorum..

Allah AllahCADIARZU ben de aldım aynısından henüz kullanmadım. Görümcem kullanıyordu kızına. bir sorarayım bakiim yanıyormuymuş gözleri

Son düzenleme:
ben de johnson kullanıyorum şuanda bi sorun yaşamadım. internetten de araştırdım öyle bir dava olduğunu yazıyor ama sonucu yazmıyor muhtemelen şirket kazanmıştır.. ayrıca az önce ben de denedim direk şampuan göze kaçarsa tabiki yakıyor ama köpük kaçarsa yakmıyor normal şampuanın köpüğü bile çok fena yakar..

bu siteden de güvendiğiniz markaların zararlarına bakabilirsiniz tüm kozmetik markaları var ben bir tek chicco'yu bulamadım.. Skin Deep: Cosmetic Safety Reviews

Bende oğlum doğduğundan beri johnson kullanıyorum gayt memnunum.Dalin set almıştım ama doktorum şampuanının bebek cildini fazla kuruttuğunu söledi.Johnson daha ii dedi.Sebamedde çok hassas cildi warsa kullanırsın dedi.

Back