Saç Bakım Ürünleri Jhon Frieda

denizaysim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
520
2
30
bu ürünlerden kullanan varmı
öszellikle sarı olanı saçı ısıya karşı güneşe karşı koruyup
elektriklenme ve kabarmayı önlüyormuş??

bende saç kremi ve şampuanı var.öyle aman aman bir fark bekleme okadar para vermenin bir manası yok emin ol elsevin arı sütlü şampuanı ve kremi ondan daha iyi ve yumuşak yapıyo hem bir sürü para hemde çabuk bitiyo ben tekrar almayı düşünmüyorum kendi adıma....

ben kumral saçlar için olanını kullanıyorum, memnunum parlaklık verdi saçlarıma, loreal elseve arı sütlü şampuan feci kepek yapmıştı bende

bende saç kremi ve şampuanı var.öyle aman aman bir fark bekleme okadar para vermenin bir manası yok emin ol elsevin arı sütlü şampuanı ve kremi ondan daha iyi ve yumuşak yapıyo hem bir sürü para hemde çabuk bitiyo ben tekrar almayı düşünmüyorum kendi adıma....

katiliyorum.gereksiz pahali bi ürün bence ayni kalitede daha uygun fiyata bir sürü ürün bulabilirsin.ayrica john frieda ürünlerinde asiri silikon var parlatmasi ondan kaynaklaniyo ama bi süre sonra saci agirlastiriyo,kisacasi bende tavsiye etmiyorum.

açık sarı saçlar için nemlendirici şampuanını ve yoğun nemlendirme kremini kullanıyorum..çok memnunum tavsiye ederim

evet ben kullanıyorum,hem sarı olanı hemde mavi olanı kullandım. güzel bir serum ama fazla abartılmış bence. ama yinede deneyebilirsiniz, ama sarı olanı daha iyi, ısıya karşı koruyuculu olanı.

şampuanını + saç kremini ve sok parlatıcısını kullandım
parlaticisini halen kullanmaktayım cunku en çok ondan memnun kaldım
kokusuna bayiliyorum jf'lerin :)

ı ıhh pek güzel değil, baya bi sürdüm ama saçlarım hala semsert, benim saçlarım çok kuru belki daha etkili bi ürün kullanmam lazım-tatlicadiarzu-

aa sen beğenmediysen bende almayayım o kadar para boşa gitmesin neden beğenmedin ki?kabarmasını engellemedi mi?yasakkelimea.s.

walla anca fön çektikten sonra briyantin niyetine onu saçına sürceksin anca öyle etkili olur. diğer türlü banyodan çıkıp kurutup onu sürdüm hiçbi etkisini görmedim diyebilirim:sinifsinif:

X