JFK'de Ali Utku z ya da normal doumu savunan bir Doktor?

suyosunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
465
0
Merhaba, JFK'de Ali bey'e giden var mı aranızda? Ben normal doğum yanlısı bir doktor arayışındayım yani bana son dakikada sezeryana almamız gerek kordon dolandı, kalbi yavaşladı vs. derse ona gerçekten inanmam lazım. Biliyorsunuz maalesef pek çok doktor bunları söyleyerek sizi korkutup sezeryan yapıyor tamamen maddi nedenlerle. Tavsiyelerinize ihtiyacım var...

arkadaşım merhaba bende utku beyi tanıdıklarımdan duydum ama normal doğuma yaklaşımı nasıldır bilemiyorum.senin bir bilgin varsa paylaşırmısın? bende normal doğum taraftarı bir dr arıyorumda.

Merhaba, JFK'de Ali bey'e giden var mı aranızda? Ben normal doğum yanlısı bir doktor arayışındayım yani bana son dakikada sezeryana almamız gerek kordon dolandı, kalbi yavaşladı vs. derse ona gerçekten inanmam lazım. Biliyorsunuz maalesef pek çok doktor bunları söyleyerek sizi korkutup sezeryan yapıyor tamamen maddi nedenlerle. Tavsiyelerinize ihtiyacım var...

canım ethica dan ugur kal ı tavsiye ederim. ben normal dogum istiyordum, sonuna kadar o da normal dogumu savundu ki zaten normal dogum yanlısı bir dr. oldugunu duydugum için gitmiştim kendisine. rutin kontrolüm esnasında 38+2 de kasılmalarım oldugu çıktı nst de ve 1 cm acıklıgım vardı. suni sancı verilmeye baslandı ve 7 saat sonunda hala acıklık aynı olduğu için, bebek inmediği için mecburi sezeryana girdik. durum ortadaydı dr. um dışında diğer ebelerin muayneleri de aynı durumu gösteriyordu zaten. gönül rahatlığıyla mecburiyetten olduguna sonuna kadar inanarak ve bilerek sezeryana girdim.

X