Jetnetworking macerası

kizimnisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
Çorum
Artık çıldırmak uzereyım temsılcısı oldum fakat gırıs yapamıyorum aktıf degılsınız dıyor telefon edıyorum bazıları mesgul bazılarıda tamamen kapalı bugun yarında urunlerım gelecek fakat urunler hakkında hıcbırsey bılmıyorum ve nasıl sıparıs vereyım gırıs yapamıyorum hıc bı sekılde kımseye ulasamıyorum eger her zaman boyle sorunlar yasayacaksam bu ısı yapmanın bır anlamı yok dıye dusunuyorum acaba herkesmı aynı sorunları yasıyor yoksa pıyango buradadamı bana vurdu bılmıyorum cunku sansızlık pesımı pek bırakmazda hanı o yuzden lutfen bır cozum yolu ıstıyorum sızce ne yapmalıyım:

aynen bende üye oldum yeni dün aradım 444 35 38 i bana dedilerki dün 3 gün içinde gelcek kargo 24 saat içindede kullanıcı adınla şifren gelcek msj yoluyla ama bugün aramamdada 1 hafta 10 gün içinde kargo 3 gün içindede uye aktifi gerçekleşcek deidler nasıl bi sistem anlamadım :97:

bende yeni üye oldum giriş yapabiliyorum bi sorun yok.

guzelım bende anlamadım hayırlısıyla bı aktıflestırseydıler ne zormus bulara ulasmak basbakana bıle daha kolay ulasılırdı heralde

yasasın artık uyelıgım aktıf hale getırıldı ama bu seferde kargom gelmedı olsun bu kadar olduya oda gewlır elbet YUPPİİİİ

bende dün üye oldum aradılar kargo yollayacaklarını söylediler ama siteye giremiyorum yardım edin nasıl giricem bilen varmı?

bende dün üye oldum aradılar kargo yollayacaklarını söylediler ama siteye giremiyorum yardım edin nasıl giricem bilen varmı?

bende yenı uye oldum 8 9 gun oldu uyelıgım yenı aktıf hale getırıldı kargomda daha hala gelmedı yanı bıraz zaman alıyo arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…