benim kardeşim bir kaç ay önce üye oldu şimdilik memnun ürün pörtföyleri çok geniş .ben daimi müşterisi olarak çok memnunum ürünlerinden iç çamaşırları çok kaliteli gerçekten .şimdide schafer ürünlerinden almayı düşünüyorum inşallah ondanda memnun kalırım
ürün satısı yapmadıgımız aylar ıcınde ek bır ucret odenıyormu.
ve istedigimiz zaman temsılcı olmaktan vazgcebılıyormuyuz.
Bilgisi olan varmı arkadaslar....
Bende uye olmayı dusunuyorum ama kararsızım.
Ve ılk baslangıc ıcın en uygun hangı pkt olur benım ıcın bılemıyorum.
mrb arkdşlr bnm sorum olucktı bn jetnetworkınge yeni üye oldum ücretsiz katalog isticem ama ücretsz derken nasl yani eve hiç bri ücret edemedn kargoylamı gelicek bilglndrrsnz sevnrnm :44:
Yeni üye oldum sipariş vericem ama stokta hiç birşey yok
kıslar ben de reklamlarda gördüm bunu bu sabah. sitesinden araştırdım, katalog var sitede, üye olma sistemi kazanç oranı filan yazıyor. fakat ürünlerin fiyatları nasıl, yani mesela iç çamaşırları filan güzeldi katalogda ama bir atlet fiyatı ne kadar? ya da bi çıtçıtlı badyler ne kadar, ne kadar derken üyeye gelişi ne kadar. şimdi dışarıdaki fiyatlara da bakarak da düşünmek gerekir. mesela bi atlet dışarda 5 lira filan, bu firmaa 10 liraysa, zaten satamazsın ve istediği kadar kar sağlasın, yine de kazanamazsın? yani bunlara bana cevap verip yardımcı olabilecek biri var mı? ben de başlamak istiyorum ama kararsızım :26:
üye olalı kac gün oldu hala katalog gelmedi kackere mail gönderdiğimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?