• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jet net working

nedir arkadaşlar bende merak ettim =)

jetnetworking büyük bir satış ağı,içinde çamaşırdan tutunda elektirikli aletler, takılar,ayakkabılar var.sorunsuz evde çalışılacak bir iş ben 3 senedir üyeyim fatura geçikiminde felan faiz koymuyo üstüne. ayrıca üyelik sistemi ile çok kazançlı bir iş,araştırmak isterseniz google dan çıkıyo kızlar, düşünürseniz yardımcı olurum...

bende üyeyim ama çok pahalı aynı ürünler dışarıda gelişindende aşağıya satılıyor dışarıyı bırakın internet ortamında dahada ucuz jetnette 120 tl olan bir ürün internette 70e satılıo bunun gbi birçok şey

Son düzenleme:
ben de üyeyim 3-4 aydır ama elimdeki kataloğu gösterince insanlar ilk önce bir yuh diyorlar :17:
üyeyim ama yapmıyorum,alan yok

bende üyeyim kızlar,ama başlangıç pakedi için baştan ödediğim 50 lirayı karşılayacak alışveriş yaptıktan sonra alıcı bulabilceğimi sanmıyorum. çok pahalı, eline alan hemen geri bırakıyor katoloğu ve daha yeni başladım pek bilmiyorum ama sanırım öyle diğer evden satış yapan markalar gibi aylık indirim yaptıkları kataloklar filan olmuyo, fiyatlar uzun bi süre sabit yani. pek tavsiye etmem açıkçası, kazançlı değil...

jetnet bilmiyorum yani üye olan arkd var ama pek tutulmuyo ben avrupa networking öncüsüyüm :)
düşünen olursa yardımcı olurum sıkıntısız

ben bi ara üyeydim.fiyatları çok pahalı.dışarıdan daha ucuza alabilirsiniz.insanlara katoloğu gösterince çok pahalı old söylüyolar ve satış yapamıyorsunuz.bence bu işe girmeyin arkadaşlar.satış yapmak çok zor.:50::50::50:

ben bi ara üyeydim.fiyatları çok pahalı.dışarıdan daha ucuza alabilirsiniz.insanlara katoloğu gösterince çok pahalı old söylüyolar ve satış yapamıyorsunuz.bence bu işe girmeyin arkadaşlar.satış yapmak çok zor.:50::50::50:

eğer bulunduğunuz yer metropolse evet pahalııı ana küçük yerlerde normal geliyo

uye olmayı dusunenlere yardımcı olabılırım ve sormak ıstedıgınız konular olunca mailimden ulaşırsanız daha ıyı yardımcı olabılırım haberınız olsun xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Back