Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
jet net working
- Konu Sahibi biricik18
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?jetnetworking büyük bir satış ağı,içinde çamaşırdan tutunda elektirikli aletler, takılar,ayakkabılar var.sorunsuz evde çalışılacak bir iş ben 3 senedir üyeyim fatura geçikiminde felan faiz koymuyo üstüne. ayrıca üyelik sistemi ile çok kazançlı bir iş,araştırmak isterseniz google dan çıkıyo kızlar, düşünürseniz yardımcı olurum...
- 1 Haziran 2010
- 5.007
- 2.161
- 373
- 36
kızlar aranızda jet net working e üye olan var mı?Bna bilgi verebilir mi?
bende üyeyim size yardımcı olabilirim
bende üyeyim kızlar,ama başlangıç pakedi için baştan ödediğim 50 lirayı karşılayacak alışveriş yaptıktan sonra alıcı bulabilceğimi sanmıyorum. çok pahalı, eline alan hemen geri bırakıyor katoloğu ve daha yeni başladım pek bilmiyorum ama sanırım öyle diğer evden satış yapan markalar gibi aylık indirim yaptıkları kataloklar filan olmuyo, fiyatlar uzun bi süre sabit yani. pek tavsiye etmem açıkçası, kazançlı değil...