Gelinlik Modelleri Jesus Peiro Gelinlikleri ile Işıldayın

chikuleta

nişanlı:)
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
206
0
96
38
İstanbul

Jesus Peiro modaevinin hazırlamış olduğu gelinlik tasarımlarında her zamanki gibi şıklığı ve sadeliği aynı konseptte bulundurmayı başarmış. Son derece kaliteli kumaşları ilk bakışta kendini belli ederken, modellerdeki ahenkli kıvrımlar ve uçuşan tüller göz dolduruyor.

Eğer sizde bu sonbahar gelin olacaksanız ve kaliteyi, şıklığı, sadeliği bir arada bulmak ve yaşamak istiyorsanız Jesus Peiro gelinlik modelleri sizler için derlendi…

çok asil çok güsel gelinlikler tam aradığım gibi. türkiyede satan yerler var mı acaba yardımcı olabilirmisin

ya bunların neresi gelinliğe benziyor ya :S
Bana ya abiye gibi geldi ya gecelik yada sade bir elbise gibi ..

gerçekci olayım bende beğenmedim hayatında ilk defa evleniyosun bence gelinlik dediğin biraz aaa denilmeli yani bunlar da çok sade ben bu elbiseleri bir yakınımın düğünündede giyebilirim.bu benim fikrim kimse gücenmesin. ama yinede emeğine sağlık

çok asil ve zarifler ama benim tercihim kabarık eteklilerden onlar gelinliğe sanki daha bi hava katıyo gibi geliyo bana düzler daha abiyemsi elbisemsi duruyo

gelinliğe cep koymuşlar. salona ellerim cebimde giriyom hayal ettimde:))))
neyse zevkler tartşılmaz beğenene saygı duyarım ama benim tarzım değil.

ya bitek benmi bayıldım bu gelinliklere

basligi görünce bende tasli isil isil biseyler bekledim acikcasi ve hayal kirikligi oldu
zevkler ve renkler tartisilmaz elbette ama gelinlikden ziyade gecelik gibi buldum ben bunlari

ben gelinliğe gelinlik demem kabarık model olmayınca
bence sadece gece elbisesine benziyor
ama gece elbisesi olarak düşünürsek güzel

Evlenmeden önce görmüş olsaydım gögüs ve omuz kısmı tül, çiçeklerle kaplı olanı kesinlikle diktirirdim.Çok asil ve sade görünüyorlar emeğine sağlık cnm

Tabi herkesin zevki farklı.. Benim düşüncem bu kadar elbise havasında ve sade gelinlikleri yaşı biraz ilerlemiş yada ikinci evliliğini yapanlar giyebilir.. (ıkinci evlilik falan derken Allah herkese hayırlısını nasip etsin kesinlikle kötü bi düşünceyle söylemedim yanlış anlaşılmasın lütfen)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…