Jesus Peiro modaevinin hazırlamış olduğu gelinlik tasarımlarında her zamanki gibi şıklığı ve sadeliği aynı konseptte bulundurmayı başarmış. Son derece kaliteli kumaşları ilk bakışta kendini belli ederken, modellerdeki ahenkli kıvrımlar ve uçuşan tüller göz dolduruyor.
Eğer sizde bu sonbahar gelin olacaksanız ve kaliteyi, şıklığı, sadeliği bir arada bulmak ve yaşamak istiyorsanız Jesus Peiro gelinlik modelleri sizler için derlendi…
gerçekci olayım bende beğenmedim hayatında ilk defa evleniyosun bence gelinlik dediğin biraz aaa denilmeli yani bunlar da çok sade ben bu elbiseleri bir yakınımın düğünündede giyebilirim.bu benim fikrim kimse gücenmesin. ama yinede emeğine sağlık
çok asil ve zarifler ama benim tercihim kabarık eteklilerden onlar gelinliğe sanki daha bi hava katıyo gibi geliyo bana düzler daha abiyemsi elbisemsi duruyo
basligi görünce bende tasli isil isil biseyler bekledim acikcasi ve hayal kirikligi oldu
zevkler ve renkler tartisilmaz elbette ama gelinlikden ziyade gecelik gibi buldum ben bunlari
Evlenmeden önce görmüş olsaydım gögüs ve omuz kısmı tül, çiçeklerle kaplı olanı kesinlikle diktirirdim.Çok asil ve sade görünüyorlar emeğine sağlık cnm
Tabi herkesin zevki farklı.. Benim düşüncem bu kadar elbise havasında ve sade gelinlikleri yaşı biraz ilerlemiş yada ikinci evliliğini yapanlar giyebilir.. (ıkinci evlilik falan derken Allah herkese hayırlısını nasip etsin kesinlikle kötü bi düşünceyle söylemedim yanlış anlaşılmasın lütfen)