• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Jessica Biel'in pembe gelinliği

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
justinjessicawedding1z.jpg

justintimberlakeandjess.jpg

jessicabieljustintimber.jpg

cutpinkaustinscarlett.jpg

jessicabieljustintimber.jpg

jessicabielworeapinkwed.jpg

justintimberlakejessicac.jpg

justintimberlakejessica.jpg

19 Ekim'de İtalya'da gizli bir törenle dünya evine giren çift düğün fotoğraflarını sonunda basınla paylaştı. People dergisinin İtalya edisyonuna $300,000'a satılan fotoğraflar eğlenceli bir düğün olduğunun habercisi.
Düğünde Giambattista Valli imzalı pembe bir gelinlik tercih eden Jessica Biel'in saçları ise topuz şeklinde.
Justin Timberlake ise Tom Ford imzalı bir smokin giymiş.

alıntıdır

orjinal bi fikir. ama ben beğenmedim. yani gelinliği. bizim burada olsa mutlaka paylaşan biri olurdu satamazlardı :9:

Bu ara bir sürü marka yumuşak tonlarda renklendirmeye gidiyorlar, çok gördüm bu sene. Pembe, mavi, somon, sarı...Sanıyorum ki gelinliğin beyaz modasını getiren batılılar şimdi de o modayı kırmaya çalışıyorlar. Ben beyaz gelinliği seviyorum oysa ki...

Gelinliğin modelini beğendim, volan severim. Duvağı çok güzel, saçı çok yakışmış. Bir de keşke "90ların azeri sunucusu" yerine bu tarz saçlara geçebilsek...

zevkler; örf-adet, coğrafya ve yaşam tarzına göre ne kadar değişik olabiliyor... bu elbiseyi ben nişanımda giyerdim mesela. çünkü bence gelinlik dediğin beyaz olur. bir de alyansları ne kadar ince, halbuki ne kadar zenginlerdir kim bilir :1:

Düğünle ilgili her şeyi Justin'in planladığını, seçtiğini okumuştum bir yerde. Belki gelinlik de onun seçimidir, değişik :D

hiç beyenmedim bızım sunnet düğünlerınde küçük kızlara gıydırıyolarya tuvaletler aynı onlara benzıyor

ASIGIM SANA JUSTİN TİMBRLAKE YA BRİTNEY SPEARSLA YAKISIODU BI TEK GIDIP BU KADNLA NASIL EVLENDI HIC EVLENMESEYDI KESKE :/ :d

Back