Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende yeni başladım 1 hafta oldu pıhtılaşma yapmasından çok korkuyorum bu yüzden yanında aspirin kullandım baş dönmesi yaşıyorum birazda paniğim var onunla ilgisi olabilir mi bilmiyorum sizde ne etki yarattı
Bende yeni başladım 1 hafta oldu pıhtılaşma yapmasından çok korkuyorum bu yüzden yanında aspirin kullandım baş dönmesi yaşıyorum birazda paniğim var onunla ilgisi olabilir mi bilmiyorum sizde ne etki yarattı
Bence dra sormadan aspirin filan içmeyin bu sefer ters etki yapmasın bünyenize. Onun dışında halsizlik, göğüs şişmesi benim şikayetlerim İnternette fazla bir yorum bulamadım ilaçla alakalı. Sanırım yeni bir ilaç
Merhaba, evet bulantı yapıyordu olur olmadık. Uyku hali, halsizlik vs. Ne kullanacağımı şaşırdım artık ama kullanmadan da içim rahat etmiyor. Geçen bir eczanede jerassi bulamadım hatta eczacı hiç duymadığını söyledi. İçeriğine baktı yasminle eşdeğer dedi yasmin aldım ben de.