• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları jenny oyun parkı kullanan var mı?

canım jeny i bilmiyorum ama bende daha 10 gün önce oyun parkı aldım 100 liraya.herşeyi var.çok memnunum.perfetto marka.internette 150-250 arası diyo ama ben çok ucuza buldum.ama normal mağazadan aldım ankaradan.titreşimi,gece lambası,müziği,çift katı,fermuarlı gözü,alt açması,yan cepleri,sallanma özelliği herşeyi var.hem ucuz hem süper..

canım jeny i bilmiyorum ama bende daha 10 gün önce oyun parkı aldım 100 liraya.herşeyi var.çok memnunum.perfetto marka.internette 150-250 arası diyo ama ben çok ucuza buldum.ama normal mağazadan aldım ankaradan.titreşimi,gece lambası,müziği,çift katı,fermuarlı gözü,alt açması,yan cepleri,sallanma özelliği herşeyi var.hem ucuz hem süper..

canım hangi marka oyun parkı aldın?güle güle iyi günlerde kullanın inş.

ben kraft kullanıyorum 200 felandı aldığımda.o zaman baya pahalıydı kriz yeni yeni vuruyordu.

park yataklar çok güzel tavsiye ederim.

normal karyola beişklerden daha iyi.

Bizim karyolamızdan kızım düşecek gibi oluyor ama park yatak daha derin daha kullanışlı

canım hangi marka oyun parkı aldın?güle güle iyi günlerde kullanın inş.

PERFETTO marka.ankarada mobilya beşiğimiz vardı,elazıağa gelince park aldık.keşke baştan park alsaymışım.mobilya beşiğe okadar para saydık bide.bu daha kullanışlı,taşınıyo falan rahat yani..

canım bende şu an kızımı park yatakta yatırıyorum jenny marka geçen sene 100 tl ye almıştım herşeyi var titreşim oyuncak vs. ama benim kız gece yatağın içinde dönerek uyuyor ve bu park yatak enden biraz dar olduğu için rahat yatamıyor ağlayarak uyanıyor mecburen bende yanıma alıyorum

kızlar resim var mı ya ben daha acemi anne adayıyım da nasıl bişi bunlar netten baktım da çeşitli baya:kedi:

selam kızlar .evet bu ürün hem kullanışlı hem uygun fiyatlı hemde sağlam.2 yıl kraft garantili.AvantajliUrunler.Com-Jenny oyun parkı alabilirisniz.hem 10 taksit hem ücretsiz kargo hemde turkcell 50 dk hediye ediyolar.bence kaçırmayın.
1216_kucuk.jpg
1217_kucuk.jpg
1218_kucuk.jpg
1219_kucuk.jpg

Back