Saç Rengi ve Saç Boyama Jennifer Lopez'in saç rengi!!!

dersane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.015
2
156
Diğer
Bu renk tam olarak nedir kızlar?Saçımda denemediğim renk kalmadı.Bu rengi tutturamıyorum.sizce hangi boyanın hangi rengiyle elde edebilirim bu rengi?

Canım 6 numaralı renkler koyu oluyor.Bu tonun tek bir renk olmadığı belli.Küllü sarı mı kumral mı?

canım kumral karamel karışımı bişey aslında loreal casting creme gloss kumral a bak bi.. ama bu sadece tek renk degil aralarda bellki iince balyajları war.. loreal recital 6.3 ede benziyor ona bir bak istersen..Ultra açıcı dore

Küllümangocum sadece bu rengi bulabildim.Adı bile çok güzel kremalı kahve.Renk net değil sanki.

Canım sence güzel olur mu?Şu anda saçlarım karamel.Bu konuda birçok kişiye yardım ettiğini ve de faydalı olduğunu biliyorum.Bana cevap vermene sevindim.Diğer arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum.Yardımlarınızı bekliyoruma.s.

rengi bende beğendim daha koyu renkler düşünüyordum ve karar veremediğimden bir türlü boyatamıyorum saçlarım uzun oldugundan 3 tüp boyaa gidiyor karar verebilirsem hemen boyatıcam ya şimdi ne yapsam ıyıce sasırıyorum

karamel üzerine balyaj çok güzel gidiyor
yalnız hazır kutu boyaların üzerindeki saç renkleri tam olarak tutmuyor
yanıltıcı olmasın.. o yuzden kuaförünüzün hazırladığı karışımla daha net bir renge ulaşabilirsinz...bu karışımlar üzerine hafif platinle parlak bir görüntü olmuştu bnm saçlarımda
gayet memnun kaldım..teninizin rengine göre de ton ayarlaması yapılmalı bence....herkeste aynı renk güzel durmayabilir..genelde melez tip kişilerde jennifer lopez gibi bu tür renkler gidiyor...sanatçıya gayet güzel yakışmıuş uzman bir kuaför ile görüşmek sanırım daha iyi olacak..

ya benim kendi saçım bu renk. ve ben değiştirmeye çalışıyorum sürekli. çok güzel bir renk değil bence. çok karmaşık. kuaförler bile diyor senin saçını tutturmak çok zor diye. ki evde karıştırmayla olcak bişi değil. arkadaşım on kere gitti geldi her gelişinde benimkiyle mukayese ediyordu en sonunda tutturdular. dore karamel bakır kumral ne varsa karıştırmışlar. bense bal köpüğüne boyatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…