jennifer lopezin gözleri kesin lens bu arada , ben de 31 yaşındayım hahah
ve varsa eğer ben de istiyorum o lensi !!!
onun gözü kesin lens cnm ilk çıktığı zamanları hatırlıyorum kahveydi gözleri. bende 24 yaşındayım
en güzelini seçmişşin cnm bende o rengi çok beğeniyorum. keşke yıllık lens alma iznim olsa kesin alıcam solotica ama pofff:2:
ay bu konunun yüzünden hepimizin yaşları ortaya çıktıay çok komik oldu ya
canım önceki aldığım azul ile verdeyi malesef kullanamıyorum artık...çünkü saç rengim değişti ve yeni rengime gitmediler..bir de hidrocor serisinde az ışıklı ortamda pupil boşlukları dar gelip görüşümü kapamaya başladı...aslında bu tarz renklerden pek hazzetmiyordum ama bu hem yeni rengime gider hem de görüşümü diğerleri gibi darlaştırmaz dedim...canlı renkleri kullanmak çok zor en ufak değişiklikte insanın elinden çıkıveriyorlar..şu an kaplarında kuzu gibi yatıyorlar
Bu tonu ocrede tutturursun canımben de mellerimin süresi biter bitmez nc ocre alıcam mellerden bile daha doğal bunlar
hadi ya üzüldüm cnmverde rengine bayılıyorum harika bi ton. ama işte taktığında saçınla falan uyuşması lazım.
fikir için sağol canım :) yarın nc ocre siparişi vereceğim bakalım nasıl çıkıcak
evet canım böyle canlı renkler sadece belli şartlar biraraya geldiğinde uyumlu oluyor ve yakışıyor..herhangi birşeydeki bir değişiklik bu uyumu bozduğu için sonradan yakışmıyor..bu açıdan soft renkler birçok durumda kullanılabilir oldukları için daha avantajlı..hele ki sık sık imaj değiştiren biriysenazul ve verdeler daha ziyade liv tyler gibi böyle çok beyaz tenli ve saçları koyu tonlarda olan ama kaşları fazla belirgin olmayan insan tiplerine gidebilecek renkler..hani böyle daha gotik veya fantastik imajlar için uygun...veya böyle rockçı veya cool imaj takılanlara uygun...yani feminen ve hanım hanımcık bir hava vermiyorlar....saç rengimi çok da açtırmadım ama buna rağmen hafif ton değişikliği bile lenslerin yakışmamasına neden oldu..hassas denge isteyen renkler bunlar...
canlı renkler için yıllık lensler uygun değil..kısa süreli lensler daha yerinde olur...en azından onu söyleyebilirim...yani o yüzden yıllık alamıyorum diye üzülme...bak bi saç değiştirdim elimde kaldılar :)
bende jennifer lopez'in gözündeki renkten istyrm.ama solotica da bu renge uyan renk var mı acaba?tam tutmuyor yanigözüm açık kahve,ben bal rengi gibi dursun istyrm
ben ocre aldım ve jenifer lopezin resminden bile daha güzel sonuç elde ettim tavsiye ederim..
Bende ocre almak istiyorum ama hidrocharm la natural colors arasında kaldım.nc nin taşma ve komfor sorunu olduğunu duuyunca hidrocharm almaya karar verdim.Sizin aldığınız seride problem yaşadınız mı yardımcı olursanız çok sevinirim :)