Kontakt Lens Jennifer Lopez in lensleri hangi marka ve renk ? (Resimli)

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
Arkadaşlar sizce jennifer lopezin şu resimlerde kullandığı lensin markası ve rengi ne olabilir ?
kendi gözünün kahverengi olduğunu biliyorum çünkü ilk çıktığı dönemler öyleydi..yani lens kullandığını kesin biliyorum (29 yaşındayım) :KK17:
böyle duran lens arıyorum yorumlarınızı alıyım :KK61: resimleri tıklayınca büyüyorlar...

$splashnews_spl1866_018.jpg $1265033606_BakuNights.Net_jennifer_lopez_0.jpg

Son düzenleme:
canım gözleri açık kahvedir belki..çünkü benim de gözlerim güneşte bu renk görünüyor.ışıklandırma vs. bu durumlarda göz renkleri hep bir ton açık görünür.lens olduğunu sanmıyorum...lens hiç almadım bilmiyorum skalasını ama bal rengi ve açık kahve tonlarına bakabilirsin.lens almak için gittiğin yere bu fotoyu da götürmeni tavsiye ederim.onlar direkt rengi verir mutlaka sana

lens gibi durmuyor ama sen solotica ocreye bi bak derim en yakın renk o bence

solotica ocre

solotica-hidrocharme-ocre-colored-contact-lenses-pair-56f9b.jpg

solotica-hidrocharme-ocre-colored-contact-lenses-pair-80a92.jpg

sevgili vetmanın koyu kahve gözünde ocre:
nqz80y.jpg

jennifer lopezin gözleri kesin lens bu arada , ben de 31 yaşındayım hahah
ve varsa eğer ben de istiyorum o lensi !!!

jennifer lopezin gözleri kesin lens bu arada , ben de 31 yaşındayım hahah
ve varsa eğer ben de istiyorum o lensi !!!

evet canım bence de lens..yaşımı özellikle belirttim ki burada genç kullanıcılar da çoğunlukta ve jennifer lopezin ilk hallerini görmemiş veya hatırlamıyor olabilirler..son halleriyle bilenler kendi gözü zannediyor çünkü lens doğal duruyor iyi seçim yapmış... onun için belirtmek zorunda kaldım :KK1:
nc ocre buna en yakını gibi...nc ocrede karar kıldım bakalım :KK61:

onun gözü kesin lens cnm ilk çıktığı zamanları hatırlıyorum kahveydi gözleri. bende 24 yaşındayım :KK1:

en güzelini seçmişşin cnm bende o rengi çok beğeniyorum. keşke yıllık lens alma iznim olsa kesin alıcam solotica ama pofff :KK43::2:

onun gözü kesin lens cnm ilk çıktığı zamanları hatırlıyorum kahveydi gözleri. bende 24 yaşındayım :KK1:

en güzelini seçmişşin cnm bende o rengi çok beğeniyorum. keşke yıllık lens alma iznim olsa kesin alıcam solotica ama pofff :KK43::2:

ay bu konunun yüzünden hepimizin yaşları ortaya çıktı :KK1::KK60::KK1: ay çok komik oldu ya :KK60:
canım önceki aldığım azul ile verdeyi malesef kullanamıyorum artık...çünkü saç rengim değişti ve yeni rengime gitmediler..bir de hidrocor serisinde az ışıklı ortamda pupil boşlukları dar gelip görüşümü kapamaya başladı...aslında bu tarz renklerden pek hazzetmiyordum ama bu hem yeni rengime gider hem de görüşümü diğerleri gibi darlaştırmaz dedim...canlı renkleri kullanmak çok zor en ufak değişiklikte insanın elinden çıkıveriyorlar..şu an kaplarında kuzu gibi yatıyorlar :KK59:

Bu tonu ocrede tutturursun canım :nazar: ben de mellerimin süresi biter bitmez nc ocre alıcam :KK16: mellerden bile daha doğal bunlar :KK34:

ay bu konunun yüzünden hepimizin yaşları ortaya çıktı :KK1::KK60::KK1: ay çok komik oldu ya :KK60:
canım önceki aldığım azul ile verdeyi malesef kullanamıyorum artık...çünkü saç rengim değişti ve yeni rengime gitmediler..bir de hidrocor serisinde az ışıklı ortamda pupil boşlukları dar gelip görüşümü kapamaya başladı...aslında bu tarz renklerden pek hazzetmiyordum ama bu hem yeni rengime gider hem de görüşümü diğerleri gibi darlaştırmaz dedim...canlı renkleri kullanmak çok zor en ufak değişiklikte insanın elinden çıkıveriyorlar..şu an kaplarında kuzu gibi yatıyorlar :KK59:

hadi ya üzüldüm cnm :KK43: verde rengine bayılıyorum harika bi ton. ama işte taktığında saçınla falan uyuşması lazım.

Bu tonu ocrede tutturursun canım :nazar: ben de mellerimin süresi biter bitmez nc ocre alıcam :KK16: mellerden bile daha doğal bunlar :KK34:

fikir için sağol canım :) yarın nc ocre siparişi vereceğim bakalım nasıl çıkıcak :KK31:

hadi ya üzüldüm cnm :KK43: verde rengine bayılıyorum harika bi ton. ama işte taktığında saçınla falan uyuşması lazım.

evet canım böyle canlı renkler sadece belli şartlar biraraya geldiğinde uyumlu oluyor ve yakışıyor..herhangi birşeydeki bir değişiklik bu uyumu bozduğu için sonradan yakışmıyor..bu açıdan soft renkler birçok durumda kullanılabilir oldukları için daha avantajlı..hele ki sık sık imaj değiştiren biriysen :KK34: azul ve verdeler daha ziyade liv tyler gibi böyle çok beyaz tenli ve saçları koyu tonlarda olan ama kaşları fazla belirgin olmayan insan tiplerine gidebilecek renkler..hani böyle daha gotik veya fantastik imajlar için uygun...veya böyle rockçı veya cool imaj takılanlara uygun...yani feminen ve hanım hanımcık bir hava vermiyorlar....saç rengimi çok da açtırmadım ama buna rağmen hafif ton değişikliği bile lenslerin yakışmamasına neden oldu..hassas denge isteyen renkler bunlar...
canlı renkler için yıllık lensler uygun değil..kısa süreli lensler daha yerinde olur...en azından onu söyleyebilirim...yani o yüzden yıllık alamıyorum diye üzülme...bak bi saç değiştirdim elimde kaldılar :)

Son düzenleme:
fikir için sağol canım :) yarın nc ocre siparişi vereceğim bakalım nasıl çıkıcak :KK31:

evet canım böyle canlı renkler sadece belli şartlar biraraya geldiğinde uyumlu oluyor ve yakışıyor..herhangi birşeydeki bir değişiklik bu uyumu bozduğu için sonradan yakışmıyor..bu açıdan soft renkler birçok durumda kullanılabilir oldukları için daha avantajlı..hele ki sık sık imaj değiştiren biriysen :KK34: azul ve verdeler daha ziyade liv tyler gibi böyle çok beyaz tenli ve saçları koyu tonlarda olan ama kaşları fazla belirgin olmayan insan tiplerine gidebilecek renkler..hani böyle daha gotik veya fantastik imajlar için uygun...veya böyle rockçı veya cool imaj takılanlara uygun...yani feminen ve hanım hanımcık bir hava vermiyorlar....saç rengimi çok da açtırmadım ama buna rağmen hafif ton değişikliği bile lenslerin yakışmamasına neden oldu..hassas denge isteyen renkler bunlar...
canlı renkler için yıllık lensler uygun değil..kısa süreli lensler daha yerinde olur...en azından onu söyleyebilirim...yani o yüzden yıllık alamıyorum diye üzülme...bak bi saç değiştirdim elimde kaldılar :)

haklısın aslında cnm :) bide ben çok çabuk sıkılan biriyim. senelik alsam kesin sıkılcam renginden. aylıklar daha ii dediğin gibi. üzülme cnm sende tekrar saç değişikliğinde takarsın lenslerini :KK1:

bende jennifer lopez'in gözündeki renkten istyrm.ama solotica da bu renge uyan renk var mı acaba?tam tutmuyor yani :KK43: gözüm açık kahve,ben bal rengi gibi dursun istyrm

bende jennifer lopez'in gözündeki renkten istyrm.ama solotica da bu renge uyan renk var mı acaba?tam tutmuyor yani :KK43: gözüm açık kahve,ben bal rengi gibi dursun istyrm

ben ocre aldım ve jenifer lopezin resminden bile daha güzel sonuç elde ettim tavsiye ederim..

merhabalar ben yeniyim bu sitede ve ilk kez birşey yazıyorum.ben de bu siteden sizlerin yazdıklarından sonra öğrendim solotica diye bir lensin varlığını ve almaya karar verdim adrese lensten 2 gün önce hidrocor mel sipariş verdm ama ilk defa denemeden lens alıorum daha önce hep freshlook kullandım yeşilini,saf elasını,gümüş grisini ve daha çok da grisini.gözlerim çok koyu kahve siyah gibi saçlarım simsiyah tenim bembeyaz sizce yakışır mı bana bi de şu konuda tereddütte kaldım hareli haresiz konusunda haresiz seçtm ama umarım pişman olmam.:26:

ben ocre aldım ve jenifer lopezin resminden bile daha güzel sonuç elde ettim tavsiye ederim..

Bende ocre almak istiyorum ama hidrocharm la natural colors arasında kaldım.nc nin taşma ve komfor sorunu olduğunu duuyunca hidrocharm almaya karar verdim.Sizin aldığınız seride problem yaşadınız mı yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Bende ocre almak istiyorum ama hidrocharm la natural colors arasında kaldım.nc nin taşma ve komfor sorunu olduğunu duuyunca hidrocharm almaya karar verdim.Sizin aldığınız seride problem yaşadınız mı yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Bende bende.benimde nc melim var 8.6 goz capim nc tasio bende katiliorum,ben bir yil kullanamadim acikcasi bi sure sonra surekli batmaya kaymaya basladi..ama charmda hare yapay duruyor diyorlar birisi ocre konusunda aydinlatsa bizi ya

elegance brown'la jennifer lopez rengini elde edebilirsinz:) ben kullanıyorum zaten gözlerim kahverengi gayet güzel görünüyo

jennifer lopezin gözleri kesinlikle lens değil sadece bazen koyu çıkıyor okadar.tek bi klibnde lens kullanmıştı kafasında bigudiler olan okadar ordada bariz gri bi lensti.burdakiler kesinlikle lens değil.onun kendi gözleri öyle arkadaşımında aynı tonda hareli hareli bazen renkli gibi bazende siyah yada koyu kahve gibi durabiliyor.

X