Jennifer Lawrence'a çıplak fotoğraf şoku!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
ABD'li yıldız Jennifer Lawrence'ın müstehcen fotoğrafları internette paylaşıldı.
Açlık Oyunları adlı film ile ülkemizde de tanınan ABD'li yıldız oyuncu Jennifer Lawrence'ın çıplak fotoğrafları internete düştü... Kendisine ait olduğu iddia edilen fotoğraflarla ilgili ünlü oyuncudan henüz bir açıklama gelmedi...
http://www.milliyet.com.tr/jennifer-lawrence-a-ciplak-magazin-1933695/

hiç böyle fotoğraf çektirmeyi düşünmedim şahsen.Ne akla hizmet ki ?

Ben kızı beğendim :KK53: Belli ki kızda kendini baya beğeniyor :)

İğrenç ya. Oyunculuğunla zaten iyisin . Neden kendini deşifre edip sergiliyorsun . Soğudum bir anda .

Kızlar haber sitelerinde yayınlananlar bir şey değil.
Neler var neler. Rezil oldular. Daha da iş yapamazlar. Mankenlik hayatları bitti. İbretlik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neler var neler. Rezil oldular. Daha da iş yapamazlar. Mankenlik hayatları bitti. İbretlik.

bunlar ne ya,millet hepten uçmuş

Bence kendini çekmiş ya da çektirmiştir, o telefonu falan satınca olan olmuştur. Durun bir dakika bu kadın neden telefonu satmaya ihtiyaç duysun ki, biz mi ayol. Ancak biz satar yenisini alırız...

Telefonla çıplak fotoğraflar çekilmesinin nedeni seksting belli ki. O açıdan çok marjinal bir durummuş gibi gelmedi bana Holywood standartlarında. Bir de çıplak fotoğraf şoku sadece Lawrence'e değil aslında apple ıcloud hesapları hacklenmiş bu nedenle çıplak ünlüler listesi var 3 sayfalık. İçlerinde Victoria Secret mankenleri, orta çaplı üne sahip bir ton dizi oyuncusu, Eski disney yıldızı vs var. Bu kızcağız VS.mankenlerine göre daha bir ailemizin kızı görünümüne sahip olduğundan daha çok göze battı fotoğrafları.

ama sen napmışsın, bu site de bu paylaşılır mı?

Bir hatırlatma yapalım:KK39:
MADDE 8- (1) İnternet ortamında yapılan ve içeriği aşağıdaki suçları oluşturduğu hususunda yeterli şüphe sebebi bulunan yayınlarla ilgili olarak erişimin engellenmesine karar verilir:

a) 26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda yer alan;

5) Müstehcenlik (madde 226),

Aman paylaşımlara dikkat:KK14:

giyinik halleriyle çıplak halleri arasında bi fark olmadığından.....no problem:KK14:

Bir hatırlatma yapalım:KK39:
MADDE 8- (1) İnternet ortamında yapılan ve içeriği aşağıdaki suçları oluşturduğu hususunda yeterli şüphe sebebi bulunan yayınlarla ilgili olarak erişimin engellenmesine karar verilir:

a) 26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda yer alan;

5) Müstehcenlik (madde 226),

Aman paylaşımlara dikkat:KK14:

Özür

Back