Jennifer Lawrence

Bu sene 70. altın küre ödüllerinde Merly Steep'i geride bırakarak ''en iyi kadın oyuncu'' ödülünü aldı ki çok şaşırdım çünkü izlediğim filmlerindeki performanslarını hiç beğenmemiştim.

Son düzenleme:
Bi sevemedim şu kızı, ayrıca pek bi zevksiz geliyor. giydiği hiç bir şeyi de beğenmiyorum.

Gülmek hiç yakışmıyor. Çok sahte bir gülümseme olduğundan da öyle görünmüş olabilir. :s

koyu renk saçlar çok yakışmış .filmdede çok güzeldi

Son filmini izle Umut Işığım diye onla aday olup aldı Golden Globe'u bence çok yetenekli yakında Oscar'ıda kucaklar. Gösterişli bir kız,aldığı adaylıkları da sonuna kadar hak ediyor oyunculuğu çok doğal geliyor tabi bu benim zevkim izlerken rahatsız olduğum bir sahnesi yoksa alıp götürüyorsa bana göre iyi oyuncudur.

Son düzenleme:
Çok değişik güzel bi yüzü var ama saçlarını niye sarıya boyuyo anlamıyorum
Zaten ülkesinde yeterince sarışın mavi gözlü var sarı yapınca sıradan oluyo
Ama saçlarını koyu yapınca hem farklı bir havası oluyo hem de yüzünün güzelliğini iyice ortaya çıkarıyo bence

aksine bende esmerliği yakıştıramadım . zaten beyaz tenlilere siyah saçı yakıştırmıyorum .hortlak gibi oluyor . beyaz tene her saç gider mantığıyla yapıyolar ama gotik ergen kızlar gibi oluyorlar . illa da koyu isteniyorsa kahve falan olabilir ama siyah asla yani . sarışın hali daha güzel zaten doğal sarışın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…