• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jel Tırnak Uygulaması

senicita

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
326
9
118
Merhaba kızlar, tırnaklarım sürekli yaprak yaprak ayrıldığı için geçen hafta gidip jel tırnak yaptırdım. Uzaması hakkında hiçbir sıkıntı yok, fakat ne yazık ki uzadıkça soyulmaya başlıyorlar. Dolayısı ile sürdüğüm oje yarım gün dahi tırnağımda durmuyor. Jel tırnağı Bakırköy'de bir kuaföre yaptırdım. Çok memnun kaldım. Benim gibi problemi olanlar için birebir. Fikir vermesi açısından da sizinle fotoğrafını paylaşıyorum. Soracağınız sorular varsa seve seve cevaplarım. Sağlıklı günler ! =)

11waq7a.jpg

Canım ikisi de benzer şeyler evet , fakat protez tırnak daha dayanıklı.

Ben aseton da kullandım. Herhangi bir aşınma yapmadı tatlım.

merhaba arkadaslar ben 1 yıldır jel tırnak yapıyorum. şöyle bir gerçek var ki jel tırnak gercekten kadınların kurtarıcısı cok sık eller istenilen uzunlukta tırnaklar... her ne kadar jel saglam bir urun kolay kolay kırılmasada dikkatli kullanmak gerekiyor tırnakları korumak gerekiyor ısırmak cola kutusu acmak camasır makinası düğmesine basmak... bunları yaparken dikkatli olmak lazım onun dısında aseton veya alkol veya herhangi bir madde jel tırnaga zarar vermez. veriyorsada yapan yer dogru yapmamıştır. iyi günler:KK200:

Back