• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama jeans color??

ipek92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
34
0
86
Ankara
kızlar böyle bi boya varmış mavi pembe kırmızı gibi renkleride mevcutmuş fakat ankarada bulamadım nerede satıldığını bilen varmı acaba??

ben de zamanında çok aradım ama bulamadım, ankara sağlık sokak da kuaför malzemeleri satan bir yer var orada satılıyor demişlerdi, ama o yeri bulamadım :1no2:

kızlar ankara da sıhhiye de kuaför malzemeleri satan dükkanlar var oralarda satılıyor ben de almıştım sıhhiye kime sorsanız tarif ederler o sokağı

aldığım yerin ismini hatırlamıyorum ama giyim dünyasının olduğu sokaktı sanırım ben de sorarak bulmuştum ordaki büfelere sorarsanız gösterirler

tamam canım sağol, peki bi pasajın içinde felan mıydı yoksa kendi başına bi dükkan mıydı

pasajın içinde değildi canım birazz ilerleyince görürsün sağlı sollu dükkanlar kuaför malzemesi satıyorlar ama hepsinde jeans color yoktu sanırım bir iki tanesinde vardı

arkadaşlar o ürün artık türkiyeye gelmiyor ama türkiyede sahtesini yapıyorlar jeans color adında sakın adanıpta almayın muadili bir ürün tavsiye ederim mükemmel ve tutucu 12 değişik rengi var bu ürünü kullandım ve çok memnun kaldım nuisence saç boyası

Back