Saç Rengi ve Saç Boyama Jean's Color Mavi Kullananlar??

stilabab

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
13
7
34
Saçlarım uzun ve açık kumral,jean's colorun black blue olanından yani lacivertinden almak istiyordum fakat internette bulamadım,mavi renginin de nasıl bi sonuç vereceğini bilemiyorum,yani çok mu açık mavi olur kararsızım,kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

Büyük ihtimalle açık mavi olur ama saç renginizde etkili tabi. Manic panicte baktınız mı aradıgınız renge?

Tabandaki saç rengine bağlı nasıl bir mavi olacağı ve de boyayı ne kadar yoğun kullandığınıza. Açık mavi isteyenler sadece birkaç damla boyayı saç kremiyle karıştırıp uygulayabilirler. Daha yoğun, koyu ve canlı mavi için boyanın miktarını arttırmak gerek. Ama kopkoyu siyah gibi bir mavi olmuyor sonuçta, böyle nasıl anlatsam en fazla şöyle bir mavi oluyor.
http://www.topukluhaber.com/wp-content/uploads/2014/01/Renkli-Saç-Modelleri-11.jpg

Açık mavi olmaz. Uzun süre tutarsanız da istediğiniz laciverti yakalarsınız, bol bol boyayın. Ben normal mavisini kullanıyorum ve kullandığım yerde saçlar kumralı geç baya açık sarıydı. Uzun bi süre tutuyorum koyu bir mavi oluyor, petrol mavisi gibi. Lacivert rengi kumral saçta baya koyu durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…