• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Jeans color hakkında sorularım

inna_18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
4
0
36
İstanbul
kızlar jeans color kullanan varsa yada yardm edebilicek birisi sormak istiyorm..saçımı bu boyanın mavi rengine boyamşdm kuaförde 3 gün önce.ama boya hep elime gelio saçımı elleyince.yatınca yastığıma çıkıo falan.. bana yardım edin lütfiiiin.aldığım yerdeki bayan 30 45 dkka durcak dedi.boyadığım yerdeki adam 15 dkkada falan yıkadı.acaba ondanmı.lütfen yardm ediiinnnnnn.mafoldumben

bi süre akar sonra durur mesela kızılda çok akıyo ilk zamanlar sonrada duruluyo patlıcan moruna boyamıştır arkadaşm 1ay akmıştı normal yani

valla eskisi kadar diilde yine gelio.enseme falan çıkıo boya.geçen bonyo yaaptm köpük masmavi oldu.saçımı biras havluya gelmşdi havluda mavi oldu:((( bu arada konu nie bu kadar arkaya gidior.burda acil bi durum sözkonusuuu:gitme:

ağlama ya üzüldüğün şeye bak bırak aksın akması normal zaten, bir iki hafta bekleyip tekrardan aynı renkle geçmen lazım o zaman oturacak renk saçında, bir renk ne kadar sık boyanırsa saça o kadar sabitler kendini şimdilik yapabileceğin fazla birşey yok gibi ama saçını fazla yıkamamaya çalışsan birde saçını toplayabilirsen ensende boya çıkmaz hiç olmazsa

ağlama ya üzüldüğün şeye bak bırak aksın akması normal zaten, bir iki hafta bekleyip tekrardan aynı renkle geçmen lazım o zaman oturacak renk saçında, bir renk ne kadar sık boyanırsa saça o kadar sabitler kendini şimdilik yapabileceğin fazla birşey yok gibi ama saçını fazla yıkamamaya çalışsan birde saçını toplayabilirsen ensende boya çıkmaz hiç olmazsa

cok doğru söylemişsin

ben yeşil yapmıştım o markayla eskiden 15 gunde bır tekrar boyuyordum yanı cabuk akan bır boya uzulme :/ zamanla sen ıstesende orenkten baskası tutmuyor pıgmentlerı öldürüyor aslında vakıt varken vazgec.

benim saçlarımda şu anda mavi Gold jeans Colorla boyadı kuaför..Ama benimkisi hiç öle elime gelmedi sadece ilk biraz ensem çok hafif mavi oldu ondan sonra hiç bi yerede geçmedi.SAdece yıkanınca akıyor buda normal zaten.Fakat kuaför boyayı saçıma iyice yedirdi ve çok iyi duruladı belkide bundandır.Şimdi 2 hafta oldu hala mavi ama eskisine göre turkuaza yakın bir mavi kendim Jeans color aldım onunla boyuyacağım.Bakalım nasıl olucak..:)

bende pembe renk istiyorum uclarına ne kadara alabilirm

kızlar jeans color kullanan varsa yada yardm edebilicek birisi sormak istiyorm..saçımı bu boyanın mavi rengine boyamşdm kuaförde 3 gün önce.ama boya hep elime gelio saçımı elleyince.yatınca yastığıma çıkıo falan.. bana yardım edin lütfiiiin.aldığım yerdeki bayan 30 45 dkka durcak dedi.boyadığım yerdeki adam 15 dkkada falan yıkadı.acaba ondanmı.lütfen yardm ediiinnnnnn.mafoldumben

bende mavi yaptım, bir kaç kullanmadan sonra daha kalıcı oluyor, bir de yerli olanları var terlediğimde mavi ter akıyordu bu marka daha iyi, ben kadıköyden 25tlye buldum bugun pembe denicem

bitkisel olduğu için uzun kalsa zarar vermiyor

foumlarda akşam sürüp kurutup sabah yıkayanları gördüm denedim bir zararını görmedim gerçekten
mümkün olduğunca uzun tut

bir de ılık hatta serin suyla yıka ve dibi sampuanla mesela ucu sadece kremle yıka daha kalıcı olur

25 liraya alıp aktıkça geç üstünden kuaföler çok pahalı yapıyor satmaya kalktıklarında 80 filan diyorlar oysa 25 e var

ben de chili rede boyamıştım ama öyle yastığa fln geçme olmamıştı. 15 kalsa yetiyor, kutuda da 15 dk yazıyor zaten. fotoğraflarınızı koyabilir misiniz kızlar mavi yeşil fln merak ettim :)

Back