- 5 Temmuz 2011
- 142
- 0
kızlar saçlarım yanmıştı ve kestirmiştim belki hatırlayanınız olur, o telaşlı halimle de konu açıp size danışmıştım. saolsun bir sürü arkadaş ellerindne geldiğince yardımcı olmaya çalıştı, bir sürü işe yarar fikirler sundular bana. saçlarımın kısa haline alıştım, hatta hoşuma gitmeye başladı bile diyebilirim:) ama renk konusunda o 2 renkli hale ve alttaki kısmın o soluk ve kötü görümüne çok alışamamıştım. kestirdiğim kuaföre ve çok iyi olduğu bilinen başka bir kuaföre de danışarak bu yarı kalıcı, amonyaksız ve bitkisel boyalardan almaya karar verdim. açıkçası manic panic ve jean's color arasında tereddütte kaldım. manic panic te bir sürü renk seçeneği vardı, ben turuncu veya kırmızı bir şey istiyordum ve 5 seçeneğim vardı. vampire red denen renklerini çok beğenmeme rağmen jean's color'un chili red ini sipariş verdim internetten. çünkü miktarı manic panic'in iki katıydı ve aynı gün kargoyla ertesi gün elimde olacaktı. (çok sabırsızım:/) ilk önce saçımın boya almayan bir tutamında denedim ve sonuç ışıl ışıl, parlak, yumuşak rengi gayet güzel almıştı. daha sonra tüm saçıma yedirdim boyayı ve 20 dakika tuttum. şişenin 1/4 tüm saçıma yetti. bu boyayı geceden boyayıp sabah yıkayanlar da var ama uğraşmadım hiç. kırmızı saçlarımı önce garipsedim ama ten rengim açık ve neutral denen alttonda olduğundan sırıtmadı. evet doğal durmuyor bakır gibi ama ben sevdim. zaten aktıkça da çok güzel bir bakır oluyormuş. bundan sonra muhtemelen manic panic in tiger lily adlı turuncu rengini alacağım.
eğer benzer sebeblerden dolayı saçlarınızı boyayamıyorsanız tavsiye ederim bunu boyaları. saçın iç yapısına işlemiyor ve yüzeyden renk veriyor. koyu renklerden uç renklere kadar iki markada da renkler mevcut.
benim saçım ilk 3 yıkamaya kadar şöyle uçlardaki gibiydi dipler hariç. dipler daha koyu kırmızıydı. burda ışıktan üst kısmı koyu çıkmış.
sonra böyle oldu
ve şu an böyle.
eğer benzer sebeblerden dolayı saçlarınızı boyayamıyorsanız tavsiye ederim bunu boyaları. saçın iç yapısına işlemiyor ve yüzeyden renk veriyor. koyu renklerden uç renklere kadar iki markada da renkler mevcut.
benim saçım ilk 3 yıkamaya kadar şöyle uçlardaki gibiydi dipler hariç. dipler daha koyu kırmızıydı. burda ışıktan üst kısmı koyu çıkmış.
sonra böyle oldu
ve şu an böyle.
Son düzenleme: