Sizi tebrik ederim. Bende kendimce diyet yapmaya çalışıyorum. Açıkcası birkaç kere diyetisyene gittim verdim kalıcı olmadı yada verilen listeyi uygulamadan ben bıraktım diyetisyeni. Umarım bu sefer kalıcı olarak vereceğim ama ben çok fazla kendimi kısıtlamaman gerektiğini anladım çünkü bir bırakıyorsun hoooppp fazlasıyla geri. Kilo vermeyle ilgili kitaplar okuyorum yaşam tarzı haline getirin diyorlar tam anlamıyla uygulayabilmiş değilim. Allah yardımcımız olsun.
Öncelikle sizi tebrik ediyorum. Cok kilo vermisiniz. Eminim fistik gibi olmusunuzdur :)
Bugün hirs yaptim, ben de bu listeyi uygulamaya basladim. Bir kac aydir yediklerime dikkat ediyordum ve nerdeyse
her gün yürüs yapiyordum. Ilk basta kilo verdim fakat sonradan durdu. Simdi hizi biraz artirmak istiyorum ve bu liste bana
iyi geldi.
Merak ettim, diyetisyenin günde kac kalori oldugunu söyledi mi acaba?
çok güzel bir listeye benziyor her şey var listede bende bu listeye göre yapmak istiyorum kilom 77 acaba sizin 75kiloya indiğiniz zamanki gibimi yapsam rejimi yoksa ilk yaptığınız gibi ...tebrikler çok güzel kilo vermişsiniz bende şu an için70e düşsem bile yeter ama birde65 falan olsam süper olurrrrrr
Öncelikle sizi tebrik ediyorum. Cok kilo vermisiniz. Eminim fistik gibi olmusunuzdur :)
Bugün hirs yaptim, ben de bu listeyi uygulamaya basladim. Bir kac aydir yediklerime dikkat ediyordum ve nerdeyse
her gün yürüs yapiyordum. Ilk basta kilo verdim fakat sonradan durdu. Simdi hizi biraz artirmak istiyorum ve bu liste bana
iyi geldi.
Merak ettim, diyetisyenin günde kac kalori oldugunu söyledi mi acaba?
çok güzel bir listeye benziyor her şey var listede bende bu listeye göre yapmak istiyorum kilom 77 acaba sizin 75kiloya indiğiniz zamanki gibimi yapsam rejimi yoksa ilk yaptığınız gibi ...tebrikler çok güzel kilo vermişsiniz bende şu an için70e düşsem bile yeter ama birde65 falan olsam süper olurrrrrr
Olur olur hemde çok süper olur.
Yalnız benim listem düşük kolestrol diyeti.
Bir diyetisyene gidip tahliller sonucu başlarsanız daha iyi sonuç alırsınız.
Kolay gelsin.