Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Bir kaç ay sonra eriyecek. Değmez o kadar para vermeyeBu çene hattını gercekten cok beğeniyorum ama asırı pahalı geliyor
5-6 tüp en az diyorlar..
Berker Büyükgüral ın yaptıklarini beğeniyorum
Kesinlikle ..kalıcı işlemlerden yanayim bu sebepten dolayi..Merhaba. Bir kaç ay sonra eriyecek. Değmez o kadar para vermeye
Merhaba hiç yaptiniz mi ?Merhaba. Bir kaç ay sonra eriyecek. Değmez o kadar para vermeye
Bende yapiyorum gua sha ile ama olmuyor okdrKesinlikle ..kalıcı işlemlerden yanayim bu sebepten dolayi..
Cene hattim icinde masajlarla devam:)
Bakcagim çok sagolun Dr resit burak dan buldum o resmi ama malesef agustos ayinda tatilde olaçagi için bende o zamanlar istanbulda olacagim için baska doktor’a bakmak zorundayimBu çene hattını gercekten cok beğeniyorum ama asırı pahalı geliyor
5-6 tüp en az diyorlar..
Berker Büyükgüral ın yaptıklarini beğeniyorum
Arkadaşımın burnunu yapan doktor çok pahalıymıs islemleriMerhabalar,
Jawline filler (resimdeki gibi) yaptirmak istiyorum.Istanbulda önerdiginiz bir doktor varmi aceba?
Şımdıden tesekkür ederimEki Görüntüle 2848508 Eki Görüntüle 2848508
Yok hiç yaptırmadım. Ben aslında jawline olayını sevmiyorum. Çeneyi uzatıyorlar kötü duruyor. İhtiyaç varsa tabiki karşı değilim. Ama o güzelim hafif köşeli gamzeli çeneleri keçi suratına döndürüyorlar. Sipsivri çeneler....Birde ınstagramda bu garip moda yayıldı. Kocaman bbl poposu deyipte anormal koca popolar ... Bu bir sektör. Çwnesi geride olupda çok küçükse çene dolgusu güzel olur. Canım benim naçizane düşüncem bunlar. Bende çok estetik yaptıran biriyim. Ama koca popo ve sivri çenelere hayır...Merhaba hiç yaptiniz mi ?
Çok haklisiniz bende bbl olayindan nefret ederim yani saygi duyarim ama fazlasi iyi degil.Bende vaser liposuccion yaptirmayi dusunuyorum ama ilerleyen senerde insAllahYok hiç yaptırmadım. Ben aslında jawline olayını sevmiyorum. Çeneyi uzatıyorlar kötü duruyor. İhtiyaç varsa tabiki karşı değilim. Ama o güzelim hafif köşeli gamzeli çeneleri keçi suratına döndürüyorlar. Sipsivri çeneler....Birde ınstagramda bu garip moda yayıldı. Kocaman bbl poposu deyipte anormal koca popolar ... Bu bir sektör. Çwnesi geride olupda çok küçükse çene dolgusu güzel olur. Canım benim naçizane düşüncem bunlar. Bende çok estetik yaptıran biriyim. Ama koca popo ve sivri çenelere hayır...