JASMİN27'nin Nişan Fotoları:))

Canım çok şeker olmuşsun.Nişanlılığın rengi çok hoş sana da yakışmışş
Mutluluklar dilerimm

oy bak ne güsel olmuşsun kıs..:hulya:
mutluluklar....opuyorumnanaktan
saç modelin iyi olmuş .yerimseniben

tşk ederim barbim evet o yorumu bana yapmıştın :) saçımdan niye puan kırdın dur tahmin edeyim önünü beğenmedin dimi??

canım çok hoş çımışsdınız mutluklar dilerimmmm opuyorumnanaktan

ayy canım benim bayıldım cok yakışmışisınız allah mesut bahtiyar etsinn bi y astkta kocayın inşallahhh

inanmıyorummmm tatlım çünkü elbisen bnm mezuniyetim için bayıldığım ancak tam alacakken sınıf arkadaşımın aldığını öğrenmem üzerine vazgeçtiğim elbiseee :))))
bu arada çok şekersiniz mutluluklar

tşk ederim canım :1hug:

tşkler melike_ecesu opuyorumnanaktan

Allah tamamamına erdirsin elbisen çok yakışmış keşke boydan elbiseninin göründüğü bi resim ekleseydin çok merak ettim önünü mutluluklar

tşk ederim barbim evet o yorumu bana yapmıştın :) saçımdan niye puan kırdın dur tahmin edeyim önünü beğenmedin dimi??

bebeğim elbisen çok şık ve zarif olduğu için saçının atkuyruğu tarzı modeli biraz çıtır işi ve sportif kaçmış sanki .. CADIARZU aklinialirimsmile
çok sade bir topuz yada salık iri su dalgalı bir model bence daha hoş olurdu.. bayanssulusmile
yanlış anlama sakın bu saçın kötü olduğundan falan değil bu düşüncem sadece öyleside olabilirdi diye boshayallersmile, göze çok hoş görünüyorsun yoksa :lepi:

tebrik ederim, Allah tamamına erdirsina.s.
elbisenin kol detayı çok hoş bir şeye benziyor ben de onu merak ettim:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…