- Emoji Skoru
- 436
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi ThirtyFouR
-
Aslında yaşadığımız hayatlardan ne kadar da az ders çıkartıyoruz, okyanus ötesinden gelen haberlerle irkiliyor, 3 gün yas tutuyor sonra alışılmış hayatımıza geri dönüyoruz diye düşünüyorum Japonyadaki felaketten beri.
Omiriliğimzi çalıştırıyoruz da beynimizi az çalıştırıyoruz gibi geliyor bana.
Allah tüm acı ve sıkıntıda olanları kurtarsın, bizlere de hidayet kapısını açsın.
japonyadaki deprem beni de çok üzdü.allah ordaki her bir insana kolaylık versin.
çok şiddetli bir deprem oldu az buz değil.üstelik depreme bu kadar alışık bu kadar hazırlıklı bir ülkede oldu tüm bunlar.
nükleer felaket en korkuncu.işçilerin birçoğunu tahliye etmişler.içeride felaketi önlemeye çalışan 50 kişi var.50 kahraman demek daha doğru olur.felaketi önleseler bile kendi hayatlarını bütün insanlık için feda ediyorlar şu an.çünkü oradan sağ salim çıksalar da %90 kanser olacaklar ne yazık ki((
ben eminim japonya bu felaketten ciddi dersler çıkaracak.bundan sonrası için çok daha güçlü olacaklar.daha çok hazırlıklı olacaklar, önlemleri daha fazla olacak.
asıl bundan dersler çıkarması gereken deprem ülkesi olan bizleriz.ne gibi önlemlerimiz var, nasıl hazırlıklar yapıldı,binalarımızın durumu nedir?
ha bir de anlaşmaları süren felaketimiz var.nükleer tesis olayı yani.
nükleer patlama tüp patlamasına benzemez, aklınızda olsun.
evet ülkemiz çabuk unutan bir ülke.
bugünlerin yarınları da var. kimse ders çıkarmıyor bunlardan.
gelişelim, büyüyelim, tedbir alalım demek yerine tatlıses yoğun bakımdaymış
vah vah !
japonya depremi en büyük felaket. deprem,tsunami ve nükleer tehlikesi..
beni çok derinden üzdü.ve korkuttu.
geleceğe dair ciddi endişelerim var. hele depremin ardından çıkan söylentiler, kıyamet alametleri...
araştırmaya incelemeye bile korkuyorum.
allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?