A ay yıldız Ziyaretçi 24 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi mavrulam #21 evet nerdeymiş bu yer :uhm: hayran kaldım doğrusu :asigim:
BenLiLa Nirvana Kayıtlı Üye 3 Ocak 2008 4.200 30 683 Diğer 16 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mavrulam #22 ben orada yemek yemem! japonlar-çinliler börtü böcek cenin ne varsa yiyiyolar.. ben onlar gibi olamam...
ben orada yemek yemem! japonlar-çinliler börtü böcek cenin ne varsa yiyiyolar.. ben onlar gibi olamam...
canayakxixn Bir Nefes&Düş Gibi Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2008 4.916 3 116 50 İzmir 17 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mavrulam #23 **LiL@** .!.: ben orada yemek yemem! japonlar-çinliler börtü böcek cenin ne varsa yiyiyolar.. ben onlar gibi olamam... Genişletmek için tıkla... Sana katılıyorum.Bu japonların beceremedikleri hiç birşey yok yemek haricinde.Bende yemeklerini almayayım.O yer süperrrr.Bir çay içmek için bile oturulur.:içelim:
**LiL@** .!.: ben orada yemek yemem! japonlar-çinliler börtü böcek cenin ne varsa yiyiyolar.. ben onlar gibi olamam... Genişletmek için tıkla... Sana katılıyorum.Bu japonların beceremedikleri hiç birşey yok yemek haricinde.Bende yemeklerini almayayım.O yer süperrrr.Bir çay içmek için bile oturulur.:içelim:
incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Kayıtlı Üye 10 Aralık 2007 25.343 26 208 41 İsviçre 17 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mavrulam #24 harika bayildim acikcasi ben isterdim orda hem manzaranin keyfine varip hemde migdemi bayram ettirmek emegine saglik canim benima.s.
harika bayildim acikcasi ben isterdim orda hem manzaranin keyfine varip hemde migdemi bayram ettirmek emegine saglik canim benima.s.