- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Çoğu konuda yazıyorum yine yazacağım.Başımıza ne bela gelirse ahlanıp vahlanmaya zerre kadar hakkımız yok.Müdürüm paylaşmışsın o fotoğrafları ama boşuna paylaşmışsın,anlamak için illa başımıza gelmesi lazım.:2:
Ben paylaşayımda gülüm sonra bir Allah'ın kulu da uyarmadı demesin, hep bir ağızdan uyarıyoruz işte.
Bu uyarıyı, paylaşımları siyasi ideoloji sananlar açıp Çernobil ve Fukuşima'da neler olmuş okusunlar, fotoğraflara baksınlar, rahmetli Kazım Koyuncu ve nicelerinin bir zamanlar Çernobil, nükleer santral hakkında söylediklerini okusunlar.
En içimin acıdığı ölümlerden biridir Kazım Koyuncu'nun ölümü, Çernobil'in alıp götürdüğü 33 yaşında bir insanın ölümü kimi etkilemez ki
Bizim coğrafya hocamız geçenlerde yaşasın Nükleer diyordu. Ülke ekonomisi kurtulacakmış. Bunu diyen öğretmen bir de.
Ülke ekonomisi için çolugunun cocugunun sağlığı geleceği önemli mi ? Ekonomi kurtulsun yeter.Onu diyen öğretmen ımf borcumuz yokta diyordur.HES'e de evet dıyordur.Akıllarına ekmek banayım şu zıhnıyettekılerın.
Nükleer'e karşı çıkmak bazılarına göre CHP zihniyeti demek oluyor. Ben CHP'ye oy vermedim hatta AKP'ye oy verdim ama bunun verdiğin oyla ne alakası var?
Ekonomi kurtulacak diye bu kadar insanın sağlığını tehlikeye atmak hiç akıl işi değil.
Nükleer'e karşı çıkmak bazılarına göre CHP zihniyeti demek oluyor. Ben CHP'ye oy vermedim hatta AKP'ye oy verdim ama bunun verdiğin oyla ne alakası var?
Ekonomi kurtulacak diye bu kadar insanın sağlığını tehlikeye atmak hiç akıl işi değil.
Arkadaşım demek ki sen bilinçli bir insansın.Hükümeti eleştiren herkes CHP'li değil,biz anlatamadık,senin gibi insanlara ihtiyacı var bu milletin.
bunu anlatamiyoruz siz diyince belki daha etkili olur..
Konuyu chp zihniyetine getirmek? nukleere karsi olanin sadece chp oy verenlerin tekelinde oldugunu ima ettigimi dusunmek? Ama sanirim bunu dusunurtmeye sebep olan sey bazilarini İmf borcu sifirlandi diye sevinenler diye adletmem? Ekonomi nereye gidiyor diye hayifladigimizda aldigimiz ama imf ye borcumuzu sifirladik lafi da beni boyle dusunmeye itiyor.Cografya ogretmeniydi birde sanirim bu zat'inda zihniyeti yaniltmadi beni.
Ekonomiye yarar diye basta tum d.karadenize hes kondup dereleri kurutan; Nukleere karsiyiz diye protestomuzu yapacagiz derken engelleyenler apacik belli degil mi?
Ne guzel biz yaptik oldu zihniyetiyle doga adina olumsuz sonuclar dogurabilecek,ucu bize cocuklarimiza dokunacak atilan her adima canak tutanlar grubunda degilsiniz.Zaten bu zihniyettekiler diye de belirtmistim.Bu sebepten ustunuze alinmayin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?