Japonlar neden sürekli fotoğraf çekerek gezerler?

..GkSu..

Türk Esirlik Kabul Etmez!
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
2.637
11
116
İstanbul
31472_391026308565_327401468565_3996174_6488971_n.jpg

Bu Japonlar neden sürekli fotoğraf çekerek gezerler?" diye merak ederiz ya meğer bu olayın aslı sandığımızdan çok başkaymış. Her Japon'un yılda 2 kez yurtdışına çıkması mecburiymiş.Bunu bilmeyen yok zaten.Ancak Japonlar'ın gittikleri her ülkede fotoğraf çekmeleri de zorunluymuş!

Yüzbinlerce insanın çektiği milyonlarca fotoğraf devletin sırf bunun için kurulmuş bi biriminde incelenip arşivleniyomuş. Meğer adamlar giyimden kuşama alet edavattan binalara kadar her şeyin fotoğrafını çekip son trendleri eksikleri gedikleri inceleyerek ona göre teknoloji üretiyolarmış. Vay beee!

bizim ülkede doğru düzgün maaş vermiyolar bide yurt dşına çıkarıp gezdircekler:) ayrıca bende çalışmalarına çok şaşırmıştım sabah 6da işbaşı yapıyolarmış ve uyku saatlerini falan bünyelerine göre ayarlıyolarmış o saatten fazla uyumuyolarmış falan çalışkanlıkları hayranlık veriyo

vay bee biz işte bu cahillikten dolayı çok geri kaldık bizim değil resim çekmek yurtdışına çıkmamız bile sorun oluyor peehh

senede 2 kere yurtdisina cikmak zorundalar mi? ilk defa duydum, pek bi cahil hissettim simdi kendimi

31472_391026308565_327401468565_3996174_6488971_n.jpg

Bu Japonlar neden sürekli fotoğraf çekerek gezerler?" diye merak ederiz ya meğer bu olayın aslı sandığımızdan çok başkaymış. Her Japon'un yılda 2 kez yurtdışına çıkması mecburiymiş.Bunu bilmeyen yok zaten.Ancak Japonlar'ın gittikleri her ülkede fotoğraf çekmeleri de zorunluymuş!

Yüzbinlerce insanın çektiği milyonlarca fotoğraf devletin sırf bunun için kurulmuş bi biriminde incelenip arşivleniyomuş. Meğer adamlar giyimden kuşama alet edavattan binalara kadar her şeyin fotoğrafını çekip son trendleri eksikleri gedikleri inceleyerek ona göre teknoloji üretiyolarmış. Vay beee!

teknolojıyı ıyı takıp edıyorlar bunu yapmlarıda normal adamlar asmıs :))

hayranım şu japonlara ayrıca çok kitap okuyorlar eğitim sistemleri mükemmel olamadık onlar gibi!!

Back