- 4 Aralık 2014
- 170
- 64
- 98
- Konu Sahibi ebru_beren23
Japon cinsiyet takvimini deneyen varmi benim iki oglumdada tutuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nasıl birşey? Link falan varmı
HaklısınYaptım şimdi %50 Erkek %50 kız diyorZaten ya kız dır ya erkek
![]()
Bende işe yaramadıHaklısın![]()
Çin takvimi yaptim ben kiz cikti, bebegim de kizYaptım şimdi %50 Erkek %50 kız diyorZaten ya kız dır ya erkek
![]()
Rüya gördüm doktor a gidiyoruz ultrason da cinsel organı çok belliydi kızdı doktorum kızınız olacak dedi... Tabi etkilenmiş olabilirimde Eşim kız istiyor benim için fark etmez rabbim sağlıklı versinde..Çin takvimi yaptim ben kiz cikti, bebegim de kizkizkardesim de yapmisti onun 3 bebegi de tuttu.
Cinsiyetle ilgili garip durumlar yasadim ben, insan saglikli hayirli olsun kiz erkek farki yok diyor tabi ki ama cinsiyetini de merak ediyor normal olarakRüya gördüm doktor a gidiyoruz ultrason da cinsel organı çok belliydi kızdı doktorum kızınız olacak dedi... Tabi etkilenmiş olabilirimde Eşim kız istiyor benim için fark etmez rabbim sağlıklı versinde..
Bende de Çin ve Rus takvimi kızBende işe yaramadıÇin ve Rus takvimi kız diyor
![]()
Bende evde gebelik testi yaptığım sabah, rüyamda gördüğüm şey için hayırlı kız evlat sahibi olacaksınız diyordu.Rüya gördüm doktor a gidiyoruz ultrason da cinsel organı çok belliydi kızdı doktorum kızınız olacak dedi... Tabi etkilenmiş olabilirimde Eşim kız istiyor benim için fark etmez rabbim sağlıklı versinde..
Geçen sabah eşim çok mutlu huzurlu kalktı uykusundan gülücükler saçıyordu hayırdır dedim.Cinsiyetle ilgili garip durumlar yasadim ben, insan saglikli hayirli olsun kiz erkek farki yok diyor tabi ki ama cinsiyetini de merak ediyor normal olarakBenim de cinsiyetini ögrenmeden önce ruyama kiz bebek girmisti anne diyordu bana kizim olacak insallah
![]()
3 takvim 3 ü de kız diyor japon yüzde 66 diyor diğerleri de direk kız, bakalım ne olacak tutacak mı şuan 12+2 yiz
Bende bir sabah anne diye ses duydum ona kalktım. Sonra hastalandım Covid 19 oldum sandım meğersem hamileymişim 5 haftalıkBende evde gebelik testi yaptığım sabah, rüyamda gördüğüm şey için hayırlı kız evlat sahibi olacaksınız diyordu.![]()
Eşin kiz istedigi için gormus olabilir belki . Ben erkek bebek gibi hissediyordum kendimi erkek bebege hazirlamistim, kiz bebek ruyasi garipti o yuzdenGeçen sabah eşim çok mutlu huzurlu kalktı uykusundan gülücükler saçıyordu hayırdır dedim.
Kızımı rüyamda gördüm babişko diyordu bende efendim babişkom dedim kucağıma aldım falan diyor. Bakalım nasip kısmet etkileniyorum herhalde![]()
Ne zaman gidiceksin doktora?3 takvim 3 ü de kız diyor japon yüzde 66 diyor diğerleri de direk kız, bakalım ne olacak tutacak mı şuan 12+2 yiz![]()
Kızlar öğrenince haberleşelim3 takvim 3 ü de kız diyor japon yüzde 66 diyor diğerleri de direk kız, bakalım ne olacak tutacak mı şuan 12+2 yiz![]()