• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anti-Aging JANSSEN VE IMAGE SKINCARE URUNLERI

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

tecrube seruveni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
4
0
1
30
Arkadaslar image skincare ve janssen urunleri kullananlar var mi, ikisi de cok guzel kaliteli ürünler ben bir güzellik merkezinde denk geldim, kullandigim ürünlerden memnun kaldim ancak baskalarinin yorumlarini ve varsa baska urunlerle kiyaslanmalarini merak ediyorum

Merhabalar, evet ben kullanıyorum. Gayetde memnunum. Özellikle şimdi YANA diye birşey çıktı. Bu ay ona başlayacağım cildim için. Benim özellikle Image Skincare'i tercih etmemin sebebi cildim hassas ama akne, yağlanma ve lekelenme problemleri var. O yüzden ürün içeriği çok önemli. Image Skincare tamamen doğal ve paraben içermediği için etkisini de gözle görülür oranda gördüğüm için birinci sırada. Nasıl olurda hala duyulmaz anlam veremiyorum... :) boş para veriyoruz :emir_bebek:

Merhabalar, evet ben kullanıyorum. Gayetde memnunum. Özellikle şimdi YANA diye birşey çıktı. Bu ay ona başlayacağım cildim için. Benim özellikle Image Skincare'i tercih etmemin sebebi cildim hassas ama akne, yağlanma ve lekelenme problemleri var. O yüzden ürün içeriği çok önemli. Image Skincare tamamen doğal ve paraben içermediği için etkisini de gözle görülür oranda gördüğüm için birinci sırada. Nasıl olurda hala duyulmaz anlam veremiyorum... :) boş para veriyoruz :emir_bebek:
Image kremlerinizi nereden temin ediyorsunuz, direk resmi maillerine mesaj yazmıştım neden internet uzerinden satış yapmiyosunuz diye, ilac gibi urunlerimiz kontrolsuz alışveriş yapılmasını istemedigimiz icin belli yerler araciligiyla satiyoruz demislerdi, ankarada da bi güzellik merkezi araciligiyla satiyorlarmis, siz nerden temin ediyorsunuz

Back