• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

janome 1018 dikiiş mak.aldım cıldırmak üzereyim lütfen yardım edin :(

minnacikkelebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
215
2
0
İstanbul
singer mak vardı anneme verdim janome iyi dediler dahada yeni basladım bu işlere janomede başlıymm dedim.sinirlerimi bozdu üst dikiş süper ama altı iplik topluyor.kumaş sıkışıyor ve altı sökük dikiyor nasıl anlatsan yani alt dikiş problemli nasıl düzeltebilirim bu sorunu lütfen bilen arkadaslar yardımcı olursa cok sevinicem klavuzuda okuyorum aynısını yapıyorum altsorunlu:(

singer mak vardı anneme verdim janome iyi dediler dahada yeni basladım bu işlere janomede başlıymm dedim.sinirlerimi bozdu üst dikiş süper ama altı iplik topluyor.kumaş sıkışıyor ve altı sökük dikiyor nasıl anlatsan yani alt dikiş problemli nasıl düzeltebilirim bu sorunu lütfen bilen arkadaslar yardımcı olursa cok sevinicem klavuzuda okuyorum aynısını yapıyorum altsorunlu:(

iyi geceler

tam nedenini söyleyemem, ama igne kumasa uygun olmayabilir.

yada alt kisimdaki o ipi doladigimiz o sey varya adini bilemedim simdi, ona ipi siki ve düzgun sarmadin, yada artik ipin sonu gelmistir, bu yuzden gevseklik olmustur.

ama büyük bir ihtimal bana igneden gibi geliyor, varsa baska ignen degisitirip tekrar dene.

bide bazen igne saglammis gibi dursada ucu cok hafif bir sekilde yamulmus olabillir yada böyle nasil desem elinle degdiyin zaman haiften eline takiliyor gibi olur, o zamanda igneni degistirmen lazim.

umarim yardimci olmusumdur

kolay gelsin

iyi geceler

tam nedenini söyleyemem, ama igne kumasa uygun olmayabilir.

yada alt kisimdaki o ipi doladigimiz o sey varya adini bilemedim simdi, ona ipi siki ve düzgun sarmadin, yada artik ipin sonu gelmistir, bu yuzden gevseklik olmustur.

ama büyük bir ihtimal bana igneden gibi geliyor, varsa baska ignen degisitirip tekrar dene.

bide bazen igne saglammis gibi dursada ucu cok hafif bir sekilde yamulmus olabillir yada böyle nasil desem elinle degdiyin zaman haiften eline takiliyor gibi olur, o zamanda igneni degistirmen lazim.

umarim yardimci olmusumdur

kolay gelsin

masurada sıkıntı yok sımsıkı sarıyorum
igneleride denedim yine olmuyor
baska bi sıkıntısı arızasımı var die düşünmeye basladım
farklı kumaşlarda deniyim birde ilgin için cok tesekkür ederim iyice sıkıntı yaptım bu işi

alt iplik problemi üst iplikte hata var demek oluyor.. bir gece benimde öyle oldu.. saatlerce aradım hiç bişey bulamadım çıldırcaktım..klavuzunda üst ipliği kontrol edin diyordu baktım baktım herşey normal..meğersem üst iplik geçirmede görünmeyen bir yerdeki çıkmış.. ipliği komple çıkarıp yeniden geçirdim düzeldi..ama hiç böyle bir sebep olacağını düşünmezdim çok şaşırdım :44:

alt iplik problemi üst iplikte hata var demek oluyor.. bir gece benimde öyle oldu.. saatlerce aradım hiç bişey bulamadım çıldırcaktım..klavuzunda üst ipliği kontrol edin diyordu baktım baktım herşey normal..meğersem üst iplik geçirmede görünmeyen bir yerdeki çıkmış.. ipliği komple çıkarıp yeniden geçirdim düzeldi..ama hiç böyle bir sebep olacağını düşünmezidim çok şaşırdım :44:

saol canım ama hala yapamadım içini actım temizledim iplik falanmı var die.prob.yok.yanlız atlt ipligimle üst ipligim farklı ondanmı birde ikisini ayn yapıp deniycem.stres atıyım dedim strese soktu ne iş anlamadım

saol canım ama hala yapamadım içini actım temizledim iplik falanmı var die.prob.yok.yanlız atlt ipligimle üst ipligim farklı ondanmı birde ikisini ayn yapıp deniycem.stres atıyım dedim strese soktu ne iş anlamadım

merhaba, ben de makine araştırması içindeyim de elindeki model ilgimi çekiyor, acaba sorunu çözebildin mi merak ediyorum? hoşçakal.

Back