Bebek İkinci El Jane rider bebek arabası isteyenler buyrun!!!

sena04

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2008
26
8
Eki Görüntüle 537892
Eki Görüntüle 537893
Eki Görüntüle 537894

Anneler, anne olacaklar; bebeklerinize bebek arabası aldınız mı? Eğer henüz almadıysanız ve araştırma dönemindeyseniz dünyada en çok kullanılan bebek arabası jane rider tavsiye ederim. Şöyle ki ben 6 aydır kullanmakta olduğum bebek arabamızı satmayı düşünüyorum çünkü aniden tekrar hamile olduğumu öğrendim ve aynı modelin ikiz bebek için olanından almayı düşünüyorum. Arabamızın rengi ve modeli resimdekinin aynısıdır. Sırt çantası da mevcuttur. İlgilenen anneler özelden mesaj atabilirler.

piyasada arabayı inceleyebilirsiniz. Biz ilk 3 ayı evde olmak üzere toplamda sadece 6 ay kullandık. 1200 tl fiyatı. Aynısının ikiz bebek için olanını alacağım.

Evet rengi siyah resimdekinin aynisi. İstanbul bakirkoydeyiz.

Ayhan bebede var Jane Rider. Biz bugün baktık. Çok güzel. Dünyada da en cok tercih edilen model. Gerçekten tek elle kapanıp açılıyor ve taşınabiliyor (7 sylık hamile iken bile yaptım ben) İç dizaynı muhteşem. Hatta aynı paraya alacağınız biçok markadan bile güzel ve kullanışlı. Ben obsesiv biri olduğumdan kılı kırk yardım ve tercih ettim. Hayırlısı olsun

X