• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jandarma Şark Görevi

mcery

31.07.2013
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
255
58
43
Sevgilimin yarın sonuçları açıklancak jandarma uzman olarak ve ilk tayın yeri Hakkari sirnak tunceli siirt diyarbakir elazig bingol agri bitlis mardin otomatik olarak askeriye yazmış sanırım bunlara tercih hakkı verilmemiş diyebiliyorum. Sizce neresi daha iyi eş götürülmücek iller hangisi biliyormusunuz birde kaç yıl mecburi doğu görevii nolur yardım edinn.

Sevgilimin yarın sonuçları açıklancak jandarma uzman olarak ve ilk tayın yeri Hakkari sirnak tunceli siirt diyarbakir elazig bingol agri bitlis mardin otomatik olarak askeriye yazmış sanırım bunlara tercih hakkı verilmemiş diyebiliyorum. Sizce neresi daha iyi eş götürülmücek iller hangisi biliyormusunuz birde kaç yıl mecburi doğu görevii nolur yardım edinn.

evet onlara seçme hakkı tanımıyorlar... biz de bekliyoruz kaynım için... eşim 5.5 sene hakkari'de kaldı ama evli değildik o zamanlar...
eş götürülemez yer çıkarsa 2 yıl götürülebilir çıkarsa 4-5 yıl...
biz de 1-2 seneye doğuya gideceğiz yeniden bitlis bizim de aklımızda şu an... eşim araştırıyor da bakalım... hayırlısı olsun şimdiden
çok aktif olmamakla birlikte http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/asker-esleri.198260/page-3844
şöyle bir sayfamız var istersen bekleriz ;)

Bizimde diyarbakır il komutanlığı çıkmş ama ilçelere veriyorlarmış hayırlısı teşekkürler .)

Back
X