- 9 Aralık 2021
- 50
- 84
- 8
- 26
- Konu Sahibi Gonuldagii
6 ay önce eşimin doğu görevi bitti ve batıya geldik. Doğudayken JÖH birliğinde çalışıyordu görevlere gidiyordu zorlanıyordu bazen ama mesleğini gerçekten çok seviyordu çok da bilgili biridir meslek konusunda. Timdemi arkadaşlarıyla çok iyiydi, aile gibilerdi ne de olsa birbirlerine canlarını emanet ediyorlardı o yüzden farklıydı ilişkileri yani eşim çok mutluydu orda, ben de hissediyordum çok güzel bir sıcaklık vardı. Ama batıya geldik eşim asayişe düştü ve asla mutlu değil alışamadı bir türlü. Arkadaşlarıyla anlaşamadı samimi bulmadığını söyledi hiçbirini. Yani bu yeni düzenine alışamadı bir türlü. Doğudayken görevlere koşa koşa giden adam her sabah istemeyerek işe gitmeye basladı ve çok mutsuz. Şimdi önümüzdeki yıl butona basalım doğuya gidelim tekrar diyor ben masa başında yapamıyorum bana göre değil diyor mutsuzum diyor. Ama ben korkuyorum ev götürülemez biyere denk geliriz de ayrı kalırız diye. Ne yapsak bilemedim onun da mutsuz oluşu beni çok üzüyor. Ben memurluğa çalışıyorum bu sene atanırım diye düşünüyorum. Memur olsam eş durumundan aynı yere düşer miyiz acaba yoksa yine ev götürülemez garnizona denk gelirse ayrı şehirlerde mi kalırız ?