Jamie Dornan

Cazu

Dejavu
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
1.731
1.728
658
Manisa
Jamie Dornan
James Dornan, Kuzey İrlandalı oyuncu, model ve şarkıcıdır. Marie Antoinette filminde oynadığı Axel von Fersen rolüyle tanınan oyuncu şu sıralar ABC televizyon kanalının Once Upon a Time adlı dizisinde Şerif Graham'ı canlandırmaktadır. Vikipedi
Doğum: 1 Mayıs 1982 (31 yaşında), Holywood, Birleşik Krallık
Boy: 1,80 m
Eşi: Amelia Warner (e. 2013)
Filmler ve TV şovları: Bir Varmış Bir Yokmuş, Marie Antoinette
Ebeveynleri: Prof. James Dornan, Lorna Dornan
Eğitim: University of Teesside, Methodist College Belfast

Fifty Shades of Grey İkilisinden İlk Pozlar
Hepinizin bildiği üzere Christian Grey ile Anastasia Steele ikilisini kimlerin canladıracağı bir süre önce belli olmuştu. Onlarca aday arasından Jamie Dornan ve Dakota Johnson seçildi. İkili filmin çekimlerine yıl sonunda başlıyorlar. Tanıtımlar ise şimdiden başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başta biraz önyargılı olsam'da jamie dornan'dan iyi bir christian grey çıkacağını umut ediyorum

Bayıldım :17: Böyle çekici bir erkek görmemiştim çok yakışıklı
Hiç böyle bir şey düşünmemiştim bugüne kadar ama bu çocukla beraber olan kadın çok şanslı :16:

evet kesinlikle çok çekici :40:
evli ve şuanda karısı hamile diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim:)

fifty shades of grey film setinden kareler

Burnunun yamukluğu çok belli oluyor.
Düzeltilmesi şart bence.

Onun dışında çok hoş bir tip. Beğendim.

jamie-dornan-9-countries-9-men-1-winner-13.jpg

Bu da karısıymış. Böyle yakışıklı adamların yanında vasat tipler olmasa şaşarım zaten. :31:

bf4cd673352760df_FFN_Dornan_J_FLYUK_102613_51243923.preview_tall.jpg

kusur bulmadan beğeniyordum ama sen burun olayını buraya yazıncaya kadar :)
evet biraz yamukluk var gibi..olsun o kadar
çok fazla çekici birde agresif gergin bir havası var böyle. bütün olayı bumu bilemedim.
eşi hamilelik durumundan dolayı vasat görünüyor evet ama birde normal yaşantısında görmek lazım.allah mesut etsin ne diyelim:40::40:

insanlar kusurlarıyla güzel bence,yani bilindik anlamıyla "kusur" dan bahsetmiyorum tabi ve bu şekilde denmesinden de hiç hoşlanmam zaten.

en azından çoğu insan bence olduğu gibi güzel,mükemmel olması gerekmiyor.evt bazı insanlara gerçekten müdahale gerekiyor.ama bu adam onlardan biri değil kesinlikle.

mesela bazı insanların dişleri ayrıktır ama bu durum ona bambaşka bir hava katar.bunun gibi birçok örnek de verilebilir.

kusur bulmadan beğeniyordum ama sen burun olayını buraya yazıncaya kadar :)
evet biraz yamukluk var gibi..olsun o kadar
çok fazla çekici birde agresif gergin bir havası var böyle. bütün olayı bumu bilemedim.
eşi hamilelik durumundan dolayı vasat görünüyor evet ama birde normal yaşantısında görmek lazım.allah mesut etsin ne diyelim:40::40:

Bana aşırı geldi yamukluk olayı.
Sanki estetik yaptırmış da sonradan deviasyon oluşmuş gibi.:44:
Yani ne yazık ki bir karizma falan katmamış adama.
Bu benim görüşüm tabii.
Büyük bir sorun ve gözüme battı bu yüzden.
Düzeltilmesi lazım.
Mutlulukları daim olsun elbette. :31:

insanlar kusurlarıyla güzel bence,yani bilindik anlamıyla "kusur" dan bahsetmiyorum tabi ve bu şekilde denmesinden de hiç hoşlanmam zaten.

en azından çoğu insan bence olduğu gibi güzel,mükemmel olması gerekmiyor.evt bazı insanlara gerçekten müdahale gerekiyor.ama bu adam onlardan biri değil kesinlikle.

mesela bazı insanların dişleri ayrıktır ama bu durum ona bambaşka bir hava katar.bunun gibi birçok örnek de verilebilir.

kusurlu yada kusursuz kesinlikle katılıyorum çok çekici bir adam:)

vivalajuıcy resimler için teşekkür ediyorum karısı çirkin değil ama fena da değil.
jamie dornan'u grinin elli tonunda merak ediyorum açıkçası.ozaman burun olayına daha çok dikkat ederim :)

JAMİE DORNAN

bayılıyorum ben bu herifeeeeeeeeeeeeeee :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

Eklentiler

• $02.jpg
    $02.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 364
Kimseckler gelmemiş:(

yeni bir foto
adam çok seksiiiii :37:

Eklentiler

• $1606981_650240191714105_1472692580_n.jpg
    $1606981_650240191714105_1472692580_n.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 233
Son düzenleme:
Uzun zamandır uğrayamadım buralara boş bıraktım haklısınız:40:
evet çok sexi, çok karizmatik katılıyorum yorumlarınıza:)
buda film setinden bir kare sanırım yeni uykudan uyanmış her hali perfect:54:

Back